Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum comenteaza presa internationala ALEGERILE PARLAMENTARE: Ce se va intampla pe viitor nu este clar inca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum comenteaza presa internationala ALEGERILE PARLAMENTARE: Ce se va intampla pe viitor nu este clar inca

Presa internationala dedica spatii largi alegerilor din Romania, prezentand rezultatele exit-poll-urilor si comentand posibilele urmari ale acestui scrutin, dominat clar de coalitia guvernamentala de centru-stanga, scrie Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Agentiile de presa despre alegerile parlamentare din Romania: O criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie

Alegerile parlamentare din Romania sunt tratate pe larg in articole de analiza de catre principalele agentii de presa internationale. Agentia France Presse scrie astazi ca o coabitare cu presedintele Traian Basescu promite sa fie furtunoasa, dar mentioneaza ca o criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie, aflata pe locul al doilea in UE in topul celor mai sarace state. Rezultatul alegerilor ar putea declansa o noua runda a luptei pentru putere . ) si ar putea complica negocierile cu FMI pentru un nou acord, scrie si Reuters.

Presa internationala, despre ALEGERILE PARLAMENTARE din Romania: Numerosi romani nu ...

Agentia Mediafax a monitorizat ce scrie presa internationala despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de duminica, evocand criza politica din vara si impactul ei dupa scrutin. LE FIGARO comenteaza ca problema nu este cine va castiga, ci care va fi amploarea Uniunii Social-Liberale USL), pe care o catalogheaza drept un atelaj curios intrat in razboi in vara impotriva presedintelui Traian Basescu pe care a incercat in zadar sa il debarce de la putere. Publicatia se .

Cum comenteaza presa din Rusia rezultatul ALEGERILOR PARLAMENTARE din Romania.

Presa rusa dedica spatii largi alegerilor parlamentare din Romania, prezentand rezultatele si comentand posibilele urmari ale acestui scrutin, dominat clar de coalitia guvernamentala de centru-stanga condusa de catre premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Coalitia de la guvernare a obtinut victoria la alegerile parlamentare din Romania, condusa de catre premierul Victor Ponta si presedintele senatului Crin Antonescu, titreaza vesti. ru, care .

Presa internationala despre alegerile din Romania: Romanii nu se mai regasesc in partidele traditionale

Presa internationala scrie despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de duminica, evocand criza politica din vara si impactul ei dupa scrutin. LE FIGARO comenteaza ca.

Presa internationala scrie despre rezultatul si urmarile alegerilor parlamentare din Romania

Presa internationala scrie despre alegerile de duminica care vor avea loc in Romania, evocand criza politica din vara si impactul pe care il va avea dupa scrutin. Cotidiane importante ca Le Figaro,.

LIVETEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. 45 Ion Iliescu a votat putin dupa ora 11:30, cu ganduri foarte deschise ca sa realizam o situatie mai stabila in tara si pentru realizarea unei majoritati limpezi in Parlament, esentiala pentru viata politica a tarii. 10:50 Premierul Victor Ponta a votat la Tg. Jiu cu speranta ca romanii vor intoarce o pagina din istoria noastra si vor deschide o alta despre care eu cred ca va fi mult mai buna. 10:30 Adrian Videanu a votat in Bucuresti pentru un viitor european, pentru ca prosperitatea pentru Romania se afla in Europa, nu in alta parte. 10:15 Crin Antonescu a votat in Alexandria, impreuna cu Liviu Dragnea: Nu stiu cat de masiva mai poate fi prezenta) avand in vedere stare meteorologica, din pacate vremea nu ne-a fost favorabila, ma refer la toti cei care vor sa voteze. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei.

Presa straina despre alegerile parlamentare din Romania: Este vorba despre o victorie impotriva regimului Traian Basescu

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand ca primele rezultate oficiale ale scrutinului sunt asteptate luni.

AEP: Reprezentanti ai mass-media straine si observatori externi acreditati la alegerile parlamentare de duminica

Reprezentantii a 27 de agentii de presa, publicatii si posturi de radio si televiziune straine au fost acreditati de Autoritatea Electorala Permanenta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, anunta Autoritatea Electorala Centrala. Totodata, AEP a acreditat observatori straini pe langa birourile si oficiile electorale.

Agentiile de presa, despre alegerile din Romania: Victorie larga a coalitiei aflata la putere

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand.

Ora 10:00 - BEC anunta primele REZULTATE PARTIALE la ALEGERILE PARLAMENTARE.

Biroul Electoral Central BEC) va anunta luni, la ora 10:00, primele rezultate partiale ale alegerilor parlamentare care s-au desfasurat duminica, 9 decembrie, in Romania si in afara tarii. Urmatoarele ore la care Biroul Electoral Central, birourile electorale de circumscriptie si oficiile electorale ale sectoarelor municipiului Bucuresti vor furniza rezultate partiale la alegerile parlamentare sunt 14:00, 18:00 si 20:00. Citeste si EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2012: USL: intre 54 si 60%, .

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )