Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum devenim irezistibili in fata sexului opus: cele mai eficiente 5 metode de seductie

Adevărul Adevărul,
Cum devenim irezistibili in fata sexului opus: cele mai eficiente 5 metode de seductie

Nu intotdeauna avem norocul ca persoana de care ne simtim atrasi sau ne indragostim sa se arate la fel de interesata de noi de la bun inceput. Un psiholog specializat in probleme de cuplu a identificat cele mai eficiente metode de seductie pe care le putem folosi in jocul iubirii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase corabii din lume, in Portul Constanta. Regata Marilor Veliere ofera spectacol: muzica, dans, delicatese din Dobrogea, artizanat si artificii

Cele mai frumoase corabii din lume pot fi admirate in acest weekend in Portul Constanta. Velierele sunt la cheul Terminalului de pasageri si isi asteapta vizitatorii, cu muzica, dans, delicatese traditionale din Dobrogea, artizanat si artificii.

iPhone 7: cele mai amuzante reactii pe internet la curajul Apple

Au fost lansate mult-doritele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, fara prea multe surprize imbucuratoare, chiar si pentru fanii iOS. Cu siguranta, una dintre cele mai controversate decizii pe care le-a luat Apple a fost renuntarea la mufa pentru casti. Asa cum era de asteptat, aceasta modificare nu a fost primita cu bratele deschise, chiar [].

Harta locuintelor noi. in Bucuresti si nordul tarii au rasarit cele mai multe case in primul semestru - INFOGRAFIE

Din totalul de 24. 106 locuinte construite in prima jumatate a acestui an, cele mai multe au fost ridicate in Bucuresti si in regiunile Nord-Vest si Nord-Est Moldova, iar cele mai putine - in Sud-Vest Oltenia, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Sharon Tate Polanski: una dintre cele mai cumplite crime din istoria Hollywoodului!

Cine a fost sotia lui Polanski, frumoasa actrita descrisa in anii 60 ca una dintre cele mai promitatoare tinere talente? in locul marilor roluri asteptate, ea a ramas in istoria Hollywoodului drept victima unei dintre cele mai cumplite crime din istoria Hollywoodului.

Premiera in Romania. Cotidianul a lansat una dintre cele mai scurte emisiuni de radio si tv Numai doua intrebari (VIDEO)

Premiera in Romania. Site-ul ziarului cotidianul. ro a lansat una dintre cele mai scurte emisiuni realizate vreodata la noi in tara. Emisiunea se va putea viziona pe site-ul cotidianul. ro, la.

Bragi Headphone ar putea fi cele mai ieftine casti complet wireless

Domeniul castilor in-ear complet fara fire a luat amploare in ultimul an, iar Bragi Headphone s-ar putea sa fie unul dintre cele mai accesibile modele. in urma cu aproximativ doi ani, cei de la Bragi visau la o pereche de casti in-ear ca nu aveau nici un fir intre ele. Acestea purtau numele de Dash [].

Unul din zece barbati isi insala sotia insarcinata: care sunt cele mai frecvente motive si ce pot face partenerele pentru a impiedica infidelitatea

Un psihoterapeut a trecut in revista cele mai importante motive din cauza carora barbatii ajung sa calce stramb cand sotiile lor sunt insarcinate, explicand ce ar trebui sa faca partenerele pentru a evita acest lucru.

Cea mai mare expozitie de ovine din tara a ajuns la a cincea editie. Fermierii si-au etalat cele mai frumoase mioare

Zeci de crescatori de oi si-au dat intalnire in Salaj, langa Simleu Silvaniei, pentru a se mandri cu cele mai frumoase si valoroase exemplare.

Cele mai pretentioase zodii! Te numeri printre ele?

Cu siguranta ai intalnit persoane dificile, pentru care nimic nu este perfect si gasesc mereu cate un cusur fiecarui lucru. Ei bine, s-ar putea ca astrele sa fie cele care le-au influentat personalitatea.

Care sunt cele mai mari indemnizatii de crestere a copilului in Alba. 20 de persoane primesc peste 5.000 de lei

Cazuri de sume mult peste media cunoscuta de majoritatea celor care primesc indemnizatia pentru cresterea copilului se regasesc si in judetul Alba. Cea mai mare plata lunara o primeste o mamica din Alba Iulia, adica 17. 283 lei aproximativ 3. 800 euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )