Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum sa dormi mai mult cand ai un copil mic

România Liberă România Liberă,
Cum sa dormi mai mult cand ai un copil mic

Odata cu aparitia unui bebelus, proaspetii parinti nu mai ajung sa doarma. Publictia BabyCenter vine cu urmatoarele sfaturi pentru noua familie. continuă pe România Liberă

Eduard Hellvig, viitorul sef al SRI, vrea sa schimbe axa Bucuresti - Londra - Washington cu axa Bucuresti - Berlin - Washington. Plus: Ungaria e un cal troian aflat tot mai mult sub influenta Moscovei

Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis drept director al SRI, si-a prezentat viziunea asupra politicii internationale intr-un articol publicat pe blogul sau in 8 ianuarie 2015. Hellvig a scris ca Prioritatea fundamentala a anului 2015 este. ancorarea mai pronuntata si activa a Romaniei in ecuatia securitatii euro-atlantice, pe axa Washington - Berlin - Bucuresti, inlocuind astfel Londra din vestita axa lansata de Traian Basescu cand a castigat presedintia Romaniei in 2004. Hellvig a taxat in acel articol ezitarile Angliei in fata Rusiei, dar si ceea ce el a numit jocul dublu al Bulgariei, Italiei si Ciprului. Hellvig a avut cuvinte extrem de dure la adresa Ungariei, pe care a numit-o cal troian al Rusiei si a scris despre ostilitatea nationalista a Budapestei.

Politicienii cauta solutii de extragere a spagilor din viitoare contracte. Solutia Romaniei: Mai mult DNA

Politicienii se plang ca, cu cat se intetesc anchetele DNA, nu mai misca nimic in tara asta, nu se mai semneaza hartii, nu se mai iau decizii totul de frica procurorilor. Dimpotriva, afirma.

Cum puteti pastra fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp

Cu totii ne-am confruntat cu aceasta problema: cumparam produse proaspete si le punem in frigider, dar nu dureaza mult pana acestea se strica, se zbarcesc sau putrezesc. Pentru a evita arucarea alimentelor, este important sa stiti unde trebuie sa pastrati fructele si legumele si cum sa le separati. Cum trebuie sa depozitati fructele si legumele pentru a le pastra proaspete pentru o perioada mai lunga de timp?.

Piata auto incepe anul in crestere. Companiile sunt cele care cumpara cel mai mult

Vanzarile de autovehicule au urcat cu 15,4% in ianuarie comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, dar sunt mai mici cu 29,3% fata de decembrie 2014, potrivit APIA, care anunta pentru inceputul acestui an si o crestere de doua cifre a importurilor de.

Ce afaceri merg bine in Romania. In ce domenii au crescut cel mai mult vanzarile, unde au scazut

Serviciile cu un grad inalt de complexitate si fabricarea de produse cu valoare adaugata mare au avut anul trecut cele mai consistente cresteri ale cifrei de afaceri, dar si constructia de locuinte a inregistrat un avans semnificativ pe fondul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3415 seconds )