Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum evolueaza preturile productiei industriale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum evolueaza preturile productiei industriale

Preturile productiei industriale din Romania au stagnat in ianuarie fata de ultima luna a anului trecut, pe piata interna inregistrandu-se o scadere de 0,1%, iar pe cea externa un avans de 0,3%, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de. continuă pe Wall-Street Ro

Preturile productiei industriale au stagnat in luna ianuarie

Preturile productiei industriale din Romania au stagnat in ianuarie fata de ultima luna a anului trecut, pe piata interna inregistrandu-se o scadere de 0,1%, iar pe cea externa un avans de 0,3%, potrivit datelor anuntate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Preturile productiei industriale din Romania au stagnat in luna ianuarie.

Preturile productiei industriale din Romania au stagnat in ianuarie fata de ultima luna a anului trecut, pe piata interna inregistrandu-se o scadere de 0,1%, iar pe cea externa un avans de 0,3%, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS), citate de Mediafax. Indicatorul analizat a inregistrat cresteri in industria bunurilor intermediare, cu 0,9%, industria bunurilor de folosinta indelungata, cu 0,5%, si industria bunurilor de uz curent, cu 0,3%. Scaderi de .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )