Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum explica ministrul Mihai Fifor protectia oferita de MAI lui Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

B1 B1,
Cum explica ministrul Mihai Fifor protectia oferita de MAI lui Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

Ministrul Mihai Fifor a explicat, vineri, la Constanta, ca orice persoana care dovedeste ca are viata pusa in pericol poate primi protectie din partea Ministerului Afacerilor Interne, in contextul in care. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile.

Mihai Fifor, despre protectia pe care MAI o asigura lui Mihai Cumpanasu: S-a facut verificare, este pe lege, primeste protectie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a sustinut vineri ca decizia de a i se acorda protectie lui Mihai Cumpanasu este pe lege.

Mihai Fifor spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI dupa ce a cerut acest lucru, indeplinind conditiile legii

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI, dupa ce a solicitat acest lucru, iar in urma verificarilor specialistii au constatat ca indeplineste conditiile legale.

Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje si semnale de la membri ALDE: Ei nu inteleg ce jocuri face domnul Tariceanu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca a primit mesaje si semnale de la membri ai ALDE in care acestia sustin ca nu inteleg ce se intampla si ce jocuri face presedintele partidului lor,.

MIHAI FIFOR: PSD va continua sa guverneze

Partidul Social Democrat nu va fi ingenuncheat, ci va continua sa guverneze si pentru prima data va da un presedinte al tarii femeie, a declarat, vineri, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Mihai Fifor, reactie dupa ce Dacian Ciolos a anuntat ca USR PLUS este gata de guvernare: Cred ca l-a luat gura pe dinainte

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a avut o prima reactie la afirmatiile lui Dacian Ciolos cu privire la formarea unui nou guvern competent, fostul premier subliind caAlianta USR PLUS este gata sa.

Mihai Fifor: PSD va continua guvernarea de care domnul Tariceanu a fugit. Usa noastra este deschisa tuturor colegilor din ALDE

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a transmis miercuri ca usile partidului sunt deschise pentru membrii ALDE carenu acceptasa fie sacrificati in numele intereselor ascunse ale lui Calin.

Mihai Fifor, despre Viorica Dancila: Ce micuta e, ce frumoasa e, ce puternica e!

Premierul Viorica Dancila primeste omagii din partea colegilor de partid. Prezenta la scoala de vara a tinerelor social-democrate, sefa PSD a fost complimentata la scena deschisa de vicepremierul Mihai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )