Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Fifor spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI dupa ce a cerut acest lucru, indeplinind conditiile legii

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI dupa ce a cerut acest lucru, indeplinind conditiile legii

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI, dupa ce a solicitat acest lucru, iar in urma verificarilor specialistii au constatat ca indeplineste conditiile legale. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns Alexandru Cumpanasu sa aiba protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei: Pai ba cretinii dracului, bai nemernicilor si nesimtitilor, cine isi doreste viata asta?

Alexandru Cumpanasu, seful Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, care este unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele de la Caracal, explica in ce conditii a ajuns sa beneficieze de protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei, dupa ce a sustinut ca el si membri ai familiei sale au fost amenintati cu moartea. Cumpanasu spune ca varianta oferita de Ministerul de Interne a fost Politia, dar el a refuzat invocand ca nu are incredere in aceasta institutie.

Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile.

Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje si semnale de la membri ALDE: Ei nu inteleg ce jocuri face domnul Tariceanu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca a primit mesaje si semnale de la membri ai ALDE in care acestia sustin ca nu inteleg ce se intampla si ce jocuri face presedintele partidului lor,.

Cum explica ministrul Mihai Fifor protectia oferita de MAI lui Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

Ministrul Mihai Fifor a explicat, vineri, la Constanta, ca orice persoana care dovedeste ca are viata pusa in pericol poate primi protectie din partea Ministerului Afacerilor Interne, in contextul in care.

Mihai Fifor, despre protectia pe care MAI o asigura lui Mihai Cumpanasu: S-a facut verificare, este pe lege, primeste protectie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a sustinut vineri ca decizia de a i se acorda protectie lui Mihai Cumpanasu este pe lege.

Alexandru Cumpanasu, dupa intalnirea cu ministrul Fifor: Sistemul mafiot din clanuri si institutii de stat este la cote maxime. Au o forta financiara asa de mare, ca ma mir ca mai suntem aici (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne, ca sistemul mafiot din interiorul.

Tragedia Caracal. Alexandru Cumpanasu, intalnire cu ministrul de Interne. Ce urmeaza sa-i solicite lui Mihai Fifor

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, va avea in cursul zilei de miercuri o intalnire cu ministrul de Interne interimar, Mihai Fifor pentru a-i prezenta acestuia proiectul Politia scolilor,.

Adrian Ursu, despre posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la presedintie: Este dezgustator!

Adrian Ursu a reactionat categoiric la posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale din toamna. Directorul editorial al Antena 3a precizat cadaca Alexandru Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu, raspuns-soc! Cand a vorbit ultima oara cu Alexandra Macesanu!

Alexandru Cumpanasu a fost intrebat vineri, la Subiectiv fata in fata, de unul dintre cei aflati in publicul emisiunii, cand a vorbit ultima oara cu nepoata sa, Alexandra Macesanu. Cumpanasu a.

SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Dupa ce la inceputul lunii, Alexandru Cumpanasu anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale, acesta pare sa se fi razgandit. in ultimele ore, Cumpanasu a cochetat cu ideea de a candida, dupa care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1964 seconds )