Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale. Imagini video de necrezut

Playtech Playtech,
Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale. Imagini video de necrezut

Un film montat a aparut pe YouTube, in care mai multi angajati ai Primariei Sectorului 5 al Capitalei vorbesc si lucreaza la alcatuirea de liste false cu semnaturi pentru alegerile locale. Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale in videoclipul postat pe internet se vede cum oamenii se plang ca sunt exploatati . continuă pe Playtech

PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

PSD a lansat candidatii pentru alegerile locale privind Capitala. S-au facut mici schimbari facute in anumite sectoare. Se pastreaza linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute.

Domnule Basescu, luati aminte, doamna subprefect nu e cuminte! Liderii PMP Prahova isi aleg candidatii pentru alegerile locale dupa scoala vietii

Pentru liderii PMP Prahova cateva zeci de voturi inseamna un real succes, nu stiu daca si pentru domnul Traian Basescu!.

Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Ce nume grele sunt pe listele alegerilor locale din 2020? Cateva din persoanele din showbiz si-au incercat si ele norocul. Care sunt sansele lor? Alegeri locale 2020: Ce vedete candideaza la primarie? Potop de vedete pe listele de la alegerile locale din 2020! Din ce in ce mai multe personaje cunoscute lumii intregi au parasit .

VIDEO PNL si USR PLUS au depus la Biroul Electoral dosarele de candidaturi pentru alegerile locale. Cu cine defileaza cele doua forte politice la Focsani

Liviu Macovei, fost PNL, fost USR, care isi anuntase candidatura ca independent, va deschide lista de consilieri locali din partea liberalilor.

VLAD VOICULESCU: Oameni platiti din bani publici falsifica semnaturi pentru PSD, Florea si Firea

Alianta USR-PLUS a transmis sesizari la DNA si la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, acuzand existenta unor fabrici de semnaturi false pentru alegerile locale, in beneficiul PSD. Reprezentantii aliantei sustin ca datele unor oameni cu conditii precare ar fi utilizate de functionari din primarii pentru listele de sustinere a candidaturii depuse la Autoritatea Electorala de Gabriela Firea si de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Liberalii merg pe mana lui Dinu Iancu Salajanu pentru sefia CJ Salaj. Cine sunt ceilalticandidati cu care ataca alegerile locale

Daca pentru sefia Consiliului Judetean, liberalii au candidat propriu, pentru postul de primar sustin propunerea Aliantei USR-PLUS.

Orban: Motiunea PSD este un act iresponsabil. Scopul e sa puna mana pe putere sa organizeze ei alegerile locale si parlamentare. Asta e in capul lor, sa fure la vot

Premierul Ludovic Orban sustine ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este un act iresponsabil, singura ratiune fiind preluarea puterii pentru a organiza alegerile, a fura la vot si a folosi institutiile statului pentru a-si maximiza scorul electoral.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cum s-a reabilitat fiul unui primar, condamnat in trecut la inchisoare, pentru a putea candida la alegerile locale

Calin Roman, fiul primarului din Deta, judetul Timis, reabilitat la inceputul acestui an dupa ce in trecut a fost condamnat la inchisoare cu executare, a fost plasat pe lista PNL pentru consiliul judetean pe un loc eligibil. in procesul de reabilitare, Roman a aratat ca lucreaza la Aquatim, firma de apa si canalizare a Consiliului Local Timisoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )