Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum faci cea mai buna zacusca de ciuperci pentru iarna! Secretul pe care trebuie sa-l stie oricine

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai buna zacusca de ciuperci pentru iarna! Secretul pe care trebuie sa-l stie oricine

De vinete sau de ardei, de vinete cu ardei ori de fasole. sau de ciuperci. Zacusca este delicioasa, motiv pentru care n-ar trebui sa incerci aceasta reteta, pe care o poti prepara cu usurinta. Cu siguranta, nu vei regreta la iarna, cand o vei savura. continuă pe Adevărul

Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de sodiu. Cea mai buna metoda naturala de albire

Hainele albe reprezinta intotdeauna o problema. De asemenea, e greu si sa le readuci stralucirea odata ce ai inceput sa porti un astfel de articol. Ai mai jos un truc pentru a-ti face rufele albe si imaculate, la a carui baza sta bicarbonatul de sodiu. Medota este naturala. Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de .

Firea: Desi nu e cea mai buna perioada financiara, continuam sa investim

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca programele sociale si cele din domeniul san.

ANA BUSONIU, MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: Cea mai buna incluziune sociala este prin munca

Peste 740. 000 de persoane cu dizabilitati sunt condamnate la saracie * in loc sa se ocupe de incluziunea pe piata muncii a acestor persoane, autoritatile le platesc sume derizorii cu titlu de pensie de handicap * in urma cu un an, doar 4% dintre adultii cu dizabilitati din tara noastra aveau un loc de munca Politicile publice cu privire la reinsertia sociala pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati ar trebui imbunatatite a declarat, recent, Ana-Maria Busoniu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene.

Cum sa prepari acasa cea mai sanatoasa cafea

Desi foarte populara, cafeaua preparata la ibric poate creste colesterolul, din cauza zatului. Cea mai buna modalitate de preparare e la filtru sau espressor. iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete d.

Mihai Chirica s-a lepadat de PSD:il sustine pe Iohannis la prezidentiale: E cea mai buna optiune

Primarul Iasului, Mihai Chirica ex-PSD), a declarat marti ca il sustine pe Klaus Iohannis in cursa pentru prezidentiale, motivand ca acesta este singurul care nu a evitat orasul si nu l-a transformat intr-o trambulina pentru voturi. Chirica subliniaza ca Iohannis a tratat Iasul cu respect, cu recunostinta.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Orban: Preferinta noastra este clara, este pentru anticipate pentru ca este cea mai buna solutie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca liberalii doresc organizarea de alegeri anticipate, in cazul in care motiunea de cenzura va trece de votul Parlamentului, PNL fiind pregatit sa-si asume guvernarea, inclusiv sub forma unui guvern minoritar.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

Romania, cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural

Romania a ajuns sa aiba cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural, triplu fata de media mai multor state, arata un studiu recent. Statul a incasat mai mult cu 41% fata de.

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )