Libnet.ro
UNICEF

11:00

Statul Islamic: Eurodeputatii cer eforturi europene si internationale sporite pentru a stopa asasinatele

Antena3 Antena3,
Statul Islamic: Eurodeputatii cer eforturi europene si internationale sporite pentru a stopa asasinatele

Asasinarea jurnalistilor James Foley si Steven Sotloff si a lucratorului umanitar David Haines de catre gruparea Statul Islamic SI) au fost condamnate de Parlamentul European, intr-o rezolutie votata joi, la . continuă pe Antena3

Paris: Conferinta cruciala pentru constituirea unei coalitii internationale impotriva gruparii Statul Islamic. Cateva state arabe, pregatite sa se alature coalitiei anti SI

Parisul gazduieste, luni, o conferinta cruciala ce va reuni reprezentantii a 20 de tari in incercare de a constitui o coalitie internationala care sa lupte impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, care a semanat haos in Irak si Siria, anunta AFP. Cotidianul The Guardian scrie ca o serie de state arabe, printre care s-ar numara Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita, ar urma sa se alature coalitiei internationale care va lupta impotriva gruparii extremiste sunnite Statul Islamic. SI a atras atentia dupa ce a ucis prin decapitare, in decursul ultimei luni, trei ostatici - doi jurnalisti americani si un lucrator umanitar britanic.

Comunitatea internationala a promis sa sustina Irakul in confruntarile cu Statul Islamic

Comunitatea internationala, reunita la Paris in cadrul conferintei internationale privind securitatea Irakului, a promis sa sustina Guvernul de la Bagdad in confruntarile cu membrii grupului terorist Stat.

VIDEO. Statul Islamic, catre Obama: Lupta abia a inceput: va urma

Statul Islamic ii raspunde lui Obama intr-o inregistrare video: Lupta abia a inceput: va urma. Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs rostit in urma cu o saptamana, la Casa Alba.

Papa Francisc, pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic

Papa Francisc se afla pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic. Informatia vine din partea ambasadorului irakian la Vatican, care sustine ca exista riscul ca Suveranul Pontif sa fie.

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak. El a precizat ca Franta nu va angaja trupe.

Pentru prima data SUA vizeaza o tabara de pregatire a jihadistilor din Statul Islamic

Statele Unite au vizat o tabara de pregatire a jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI) pentru prima data de la inceperea campaniei lor aeriene din Irak, a indicat joi Comandamentul american pentru Orientul .

VIDEO Statul Islamic a difuzat o inregistrare video cu jurnalistul britanic ostatic John Cantlie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au difuzat joi o inregistrare video cu un jurnalist britanic independent, John Cantlie, in care acesta afirma ca a fost rapit de grupare dupa ce a sosit, in noiembrie 2012, in Siria, relateaza AFP.

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak, precizand ca Franta nu va angaja trupe terestre,.

VIDEO. Statul Islamic a difuzat o inregistrare cu jurnalistul britanic ostatic John Cantlie

Statul Islamic a prezentat, joi, o inregistrare video cu un jurnalist britanic independent, John Cantlie, in care acesta afirma ca a fost rapit de grupare dupa ce a sosit, in noiembrie 2012, in Siria.

OSDO: Statul Islamic a ocupat 21 de sate in nordul Siriei in 24 de ore

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a ocupat 21 de sate in nordul Siriei in ultimele 24 de ore, a anuntat joi organizatia nonguvernamentala pro-opozitie Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )