Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum a fost gasita o femeie din Suceava despre care vecinii credeau ca a murit. 17 caini erau pe langa ea si...

Antena3 Antena3,
Cum a fost gasita o femeie din Suceava despre care vecinii credeau ca a murit. 17 caini erau pe langa ea si...

O femeie in varsta de 63 de ani, din comuna Darmanesti, a fost gasita intr-o stare foarte precara de sanatate in casa in care locuia. in camera sa erau 17 caini, majoritatea subnutriti. Vinerea. continuă pe Antena3

Situatie incredibila in Alexandria! O femeie blocata intr-o farmacie a fost gasita in coma

O femeie de 50 de ani a ajuns la spital in stare foarte grava si a fost transferata la Bucuresti, dupa ce a fost gasita cazuta, blocata intr-o farmacie din Alexandria. Usile farmaciei au fost deblocate de.

INCREDIBIL! O femeie a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost gasita blocata intr-o farmacie

O femeie de 50 de ani a fost gasita cazuta intr-o farmacie din Alexandria, astfel ca, dupa ce usile au fost deblocate de pompierii de la ISU Teleorman, ea a ajuns la spital in stare grava si a fost.

ELODIA a fost GASITA! Un CAINE POLITIST a facut DESCOPERIREA! Detalii iNGROZITOARE

A fost stirea SOC a anului! Avocata Elodia Ghinescu a disparut in urma cu 12 ani si nu a fost gasita nici pana acum. Acest caz varamane unul dintre cele mai controversate cazuri ale Politiei.

Directoarea unei scoli din judetul Arges a fost gasita moarta. Femeia s-ar fi otravit

Final tragic pentru directoarea scolii din comuna Izvoru, judetul Arges. Femeia de 48 de ani a fost gasita fara suflare ieri dimineata, descoperirea fiind facuta chiar de fiul acesteia, un tanar de.

O femeie din Botosani si-a trimis sotul beat sa doarma in magazie. Cum l-a gasit dupa cateva ore

O femeie din Botosani si-a trimis sotul beat sa doarma in magazie. Femeia s-a dus sa-l verifice dupa ceva timp, gasindu-l pe acesta in streang. Speriata, femeia a sunat la 112, in speranta ca sotul.

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate astazi din Gaza spre Israel

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate astazi din Gaza spre Israel, sistemul de aparare Iron Dome interceptand cateva zeci dintre ele, iar armata israeliana a raspuns cu lovituri aeriene.

Si-a omorat logodnica si i-a ascuns trupul intr-un mormant improvizat din crengi, dupa care s-a imbatat. Socul urias pe care l-a avut barbatul cand a fost arestat de politie, cateva ore mai tarziu

Stacey Gwilym, o femeie de 34 de ani din Marea Britanie, a reusit sa iasa din mormantul facut dincrengi pe care il construise logodnicul abuziv, dupa ce a crezut ca a omorat-o. Stacey urma sa se casat.

Reportaj socant realizat de o televiziune din Elvetia despre Romania

O televiziune din Elvetia a realizat un reportaj in care sevorbeste despre Romania si situatia politica din tara noastra. Europa de Est eintr-adevar indaratnica, iar acest lucru se .

Topul brandurilor contrafacute de pe Instagram: 20% din postarile despre produse de moda contin fake-uri

Un studiu al unei firme de analiza de date a constatat ca Instagram este folosit din ce in ce mai mult pentru vanzarea de haine si accesorii contrafacute: de la genti Chanel si incaltaminte Gucci, la treninguri Adidas si Nike. Potrivit datelor analizate de Ghost Data, aproape 20% din toate postarile despre moda de pe Instagram contin fake-uri.

Metoda din traditia ortodoxa care te scapa de pagube sau ghinioane si iti aduce numai bucurii in casa

Daca treci printr-o perioada mai grea lucrurile nu merg bine in casa ta, exista o metoda in traditia ortodoxa care, in timp, iti aduce bucurii. Pentru ca aceasta rugaciune sa mearga, trebuie sa postesti timp de 3 zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )