Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum a fost salvat cel mai singuratic elefant din lume din conditiile grele in care era tinut la gradina zoologica

Adevărul Adevărul,
Cum a fost salvat cel mai singuratic elefant din lume din conditiile grele in care era tinut la gradina zoologica

Un elefant care traieste singur si in conditii greu de imaginat la o gradina zoologica din Pakistan va primi sansa unei vieti mai bune, dupa cum a anuntat un grup ce se ocupa de bunastare a animalelor. continuă pe Adevărul

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 .

Dacia, in cel mai prost moment din istorie. Anuntul zilei venit din Germania

Dacia este un succes urias in Europa pentru parintii Renault Group, deoarece isi indeplineste filosofia raport calitate-pret. Costul obtinerii conformitatii cu emisiile ar putea reprezenta o amenintare pentru profiturile si vanzarile marcii low-cost. Dacia, in cel mai prost moment din istorie Philippe Buros, presedintele regiunii Renault a Europei, a vorbit despre modul in care Dacia .

Italia a anuntat vineri peste 1.700 de cazuri de contaminare, cel mai mare numar din luna mai

Autoritatile sanitare italiene au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus pentru 24 de ore. Italia nu mai anuntase un numar atat de ridicat de infectii de la inceputul lunii mai.

Cel mai mare cartel din Mexic, acuzat de terorism dupa perchezitii in care s-au descoperit drone echipate cu explozibili

Procuratura mexicana a anuntat ca ancheteaza pentru terorism Cartelul Noua Generatie Jalisco CJNG) dupa o operatiune in care au fost descoperite drone echipate cu explozibili plastici.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele. Nu stiam cat de mult rau ne face

Substantele chimice potential daunatoare care au fost interzise acum un deceniu pot fi prezente in concentratii mari in masa preferata, vorbim aici despre amestecuri pastelor cu branza din comert. Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele Substantele chimice, numite ftalati, pot perturba hormonii masculini precum testosteronul si au fost corelate cu .

ViDEO Ar putea fi cel mai ciudat telefon al anului: la ce ajuta doua ecrane, in pozitia asta

In ultimii ani, producatorii de mobile au fost un pic mai aventurosi cand vine vorba de designul smartphone-urilor, prin adoptia panourilor flexibile. LG se pare insa ca are alta.

Gheata din Marea Bering a ajuns la cea mai mica intindere din ultimii 5.500 de ani

Intinderea ghetii din timpul iernii in Marea Bering a atins cel mai scazut nivel din ultimele cinci milenii, dupa ce 2018 si 2019 au fost printre cei mai calzi ani din istorie, arata un studiu. Cercetatorii au ajuns la aceste concluzii dupa ce au analizat ramasite vegetale din turbarii. Marea Bering este uriasa, avand 2 milioane kmp, adica de noua ori mai mult decat Romania si de aproape cinci ori mai mult decat Marea Neagra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )