Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a fost sanctionat un barbat din Suceava care a incalcat legea de 16 ori legea la volan

B1 B1,
Cum a fost sanctionat un barbat din Suceava care a incalcat legea de 16 ori legea la volan

Politia Rutiera Suceava a aplicat o sanctiune record unui tanar sofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Agentii de politie i-au aplicat o amenda cumulata. continuă pe B1

Un barbat din Suceava si-a luat bataie de la sotie cu un incarcator de telefon. Agresoarea s-a ales cu dosar penal

Un barbat din municipiul Suceava a fost batut de sotie cu cablul de la incarcator. Femeia se afla sub influenta alcoolului. Un sucevean, batutcu un incarcator de.

Septembrie a fost prima luna din acest an in care piata auto europeana a crescut. Efectele pandemiei se resimt insa puternic

In septembrie inmatricularile de masini noi in UE au crescut cu 3% fata de luna similara din 2019, fiind prima crestere din acest an. insa daca luam datele la noua luni, piata auto europeana a scazut cu 29%, iar in Romania, cu 32%. Luna trecuta vanzarile Dacia au crescut cu 35%, dar la noua luni scaderea a fost de 35%.

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se .

Un barbat din Gorj s-a trezit peste noapte ca este absolvent al clasei a X-a, fara sa treaca pe la scoala. A sesizat imediat DNA-ul: Este o situatie cu totul neobisnuita si ilegala!

Un barbat din judetul Gorj s-a trezit peste noapte ca este absolvent al clasei a X-a la un liceu Tehnologic din Turburea, fara sa puna piciorul in scoala, potrivit Gorjonline. ro. Gheorghe Cernotoiu, in.

CIOLACU, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGHICI: A fost primul plecat din PSD dupa ce am devenit eu presedinte interimar

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat azi ca fostul trezorier Mircea Draghici, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost primul plecat din partid, dupa ce a venit noua conducere interimara a formatiunii, conform Agerpres.

Bauturile din comert care ne fac rau. Toti romanii le consuma zilnic, fara sa stie riscul la care se supun

Sunt dulci, gustoase si merg de minune cu majoritatea dintre cele mai nesanatoase feluri de mancare. Multe dintre bauturile din comert, insa, ne fac foarte mult rau, spun medicii. Acestia explica la ce riscuri se expun romanii atunci cand le consuma. Bauturile din comert care fac mult rau Daca nu ai tinut cont niciodata de .

Ingredientul din bucatarie care lupta impotriva picioarelor umflate. Leacul eficient al bunicilor de la tara

Picioarele noastre sunt predispuse la umflaturi si inflamatii deoarece trebuie sa suporte zilnic greutatea corpului nostru. De altfel, cauzele acestei probleme pot fi multiple, de la statul in picioare pentru perioade lungi de timp, pana la retentia de apa din organism. Alte cauze ale neplacerilor generate de umflarea picioarelor pot fi sarcina sau supraponderabilitatea. Un .

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie. Da, asta bei tu zi de zi

Poate nu stiai, dar si sucul Coca Cola are mai multe intrebuintari. Surprinde! Iata, asadar ce lucruri pe care le puteti curata cu Coca-Cola si cum sa folosesti bautura eficient. Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie Sigur ca poti bea Coca-Cola, dar se intampla si sa fie o modalitate excelenta .

Clipe tragice pentru un barbat din Focsani, incadrat in gradul 1 de handicap, cu insotitor permanent. Motivul halucinant pentru care a fost incarcerat

Povestea trista a fost prezentata de Ziarul de Vrancea, dupa ce o focsaneanca a povestit redactiei drama prin care a trecut tatal ei, un varstinc incadrat in gradul 1 de handicap, cu insotitor permanent si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )