Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ingredientul din bucatarie care lupta impotriva picioarelor umflate. Leacul eficient al bunicilor de la tara

Playtech Playtech,
Ingredientul din bucatarie care lupta impotriva picioarelor umflate. Leacul eficient al bunicilor de la tara

Picioarele noastre sunt predispuse la umflaturi si inflamatii deoarece trebuie sa suporte zilnic greutatea corpului nostru. De altfel, cauzele acestei probleme pot fi multiple, de la statul in picioare pentru perioade lungi de timp, pana la retentia de apa din organism. Alte cauze ale neplacerilor generate de umflarea picioarelor pot fi sarcina sau supraponderabilitatea. Un . continuă pe Playtech

Covid-19 pune in pericol lupta impotriva tuberculozei, avertizeaza OMS Care sunt motivele si la cate decese in plus se asteapta organizatia sanitara

Pandemia de Covid-19 ameninta sa anuleze progresul din ultimii ani in lupta impotriva tuberculozei, pana acum principala boala infectioasa cu urmari fatale, a avertizat OMS miercuri, relateaza AFP.

Un medicament anticrobian, folosit in tratamentul bolnavilor de ulcer, da rezultate incurajatoare in lupta impotriva Covid-19

Oamenii de stiinta de la Hong Kong au anuntat ca,un medicament antimicrobian impotriva ulcerului stomacal si infectiilor bacteriene s-a doveditpromitator in lupta impotriva noului coronavirus de.

Bauturile din comert care ne fac rau. Toti romanii le consuma zilnic, fara sa stie riscul la care se supun

Sunt dulci, gustoase si merg de minune cu majoritatea dintre cele mai nesanatoase feluri de mancare. Multe dintre bauturile din comert, insa, ne fac foarte mult rau, spun medicii. Acestia explica la ce riscuri se expun romanii atunci cand le consuma. Bauturile din comert care fac mult rau Daca nu ai tinut cont niciodata de .

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se .

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie. Da, asta bei tu zi de zi

Poate nu stiai, dar si sucul Coca Cola are mai multe intrebuintari. Surprinde! Iata, asadar ce lucruri pe care le puteti curata cu Coca-Cola si cum sa folosesti bautura eficient. Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie Sigur ca poti bea Coca-Cola, dar se intampla si sa fie o modalitate excelenta .

Anglia isi reactiveaza spitalele de campanie si isi unifica restrictiile locale in lupta impotriva COVID-19

Autoritatile britanice au anuntat luni, in urma unei intensificari a epidemiei noului coronavirus, ca reactiveaza trei spitale de campanie instalate in primavara si urmeaza sa prezinte un sistem de alerta care simplifica ansamblul pestrit de restrictii locale impuse in Anglia, relateaza AFP si News. ro.

Dorel Sandesc, medic ATI, atrage atentia asupra epuizarii cadrelor medicale care lupta cu pandemia: Este cea mai mare povara, cea mai mare apasare

Pe masura ce cazurile noi de coronavirus au explodat iar sectiile ATI devin pline de persoane infectate cu COVID-19, cadrele medicale se lupta nu doar cu boala dar si cu epuizarea. Medicii de la.

Ludovic Orban: Romania e singura tara din UE care a crescut investitiile in primul semestru din 2020 Noi ne-am propus sa schimbam filosofia de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania e singura tara din UE care, in primul semestru al anului 2020, a crescut investitiile. Acesta a mai sustinut ca Executivul pe care il conduce si-a propus sa.

Povestea impresionanta a primei femei capitan din SUA care se afla de 10 luni pe mare

Prima femeie capitan din SUA, Kate McCue, calatoreste de mai bine de 10 luni pe mare si este printre doar 2% dintre femeile marinar din lume, sperand sa reuseasca sa inspire cat mai multe care isi doresc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )