Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum functioneaza Black Friday si de unde vin reducerile?

Playtech Playtech,
Cum functioneaza Black Friday si de unde vin reducerile?

Black Friday sau Vinerea Neagra, asa cum este folosit de unii retaileri din Romania care doresc sa isi puna si mai mult amprenta asupra acestei zile, implica atat timp, cat si, evident, bani. Pentru a cunoaste mai bine acest fenomen de reduceri Black Friday, ar fi bine sa stim cum functioneaza aceste reduceri si ce implica un pret mai mic de achizitie al televizorului cu LED, de exemplu, pe care ati pus ochii cu cateva luni in urma. Ei bine, []. continuă pe Playtech

Black Friday 2013: Okazii.ro mentine evenimentul pentru 29 noiembrie si anunta ora la care incep reducerile

De Black Friday, Okazii. ro da drumul reducerilor la ora fixa. Se tine de programul traditional al evenimentului si pe 29 noiembrie incepe festivalul vanzarilor de produse cu pret redus.

BLACK FRIDAY 2013. PayU estimeaza vanzari online de peste 40 de milioane de euro.

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 Noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane EUR. Estimarile se bazeaza atat pe numarul mare de magazine online care au pregatit actiuni de Black Friday, cat si pe nivelul crescut de vizibilitate de care se bucura acest concept. Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu .

Black Friday 2013: pe 22 noiembrie, romanii vor cheltui milioane de euro

PayU Romania estimeaza ca anul acesta peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday din 22 noiembrie. Valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane euro.

BLACK FRIDAY 2013. Revelionul Reducerilor incepe pe 22 noiembrie

Magazinele de electronice si electrocasnice fura startul evenimentului Black Friday de anul acesta. Vor incepe reducerile cu o saptamana mai devreme de data oficiala de 29 noiembrie. Patronii magazinelor.

PayU: Black Friday va aduce 40 de mil. euro in retailul online. Vanzarile pe Internet, peste cele din retailul traditional

PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane de euro.

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online miercuri, de la 10:00, despre acuratetea intervalului orar de livrare si masurile speciale luate in aceasta perioada

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews miercuri, de la 10:00, despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articoluluiNota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Dar firmele de curierat cum ajuta la dezvoltarea comertul online? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online miercuri, de la 10:00

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews miercuri, de la 10:00, despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului .

[P] LIVE VIDEO/TEXT Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Dar firmele de curierat cum ajuta la dezvoltarea comertul online? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului .

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Dar firmele de curierat cum ajuta la dezvoltarea comertul online? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania a discutat online

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania a discutat online cu cititorii HotNews despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Intalnirea s-a incheiat.

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )