Libnet.ro
UNICEF

00:07

PayU: Black Friday va aduce 40 de mil. euro in retailul online. Vanzarile pe Internet, peste cele din retailul traditional

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PayU: Black Friday va aduce 40 de mil. euro in retailul online. Vanzarile pe Internet, peste cele din retailul traditional

PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

PayU Romania estimeaza tranzactii de 40 milioane de euro de Black Friday

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de clienti vor achizitiona produse de la retailerii online pe 22 noiembrie, de Black Friday, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Black Friday 2013: Sfaturi pentru cumparaturi reusite de Vinerea Neagra

Black Friday 2013 va fi organizat anul acesta si pe 22, dar si pe 29 noiembrie. Black Friday aduce reduceri mari in magazine. Va oferim ghidul nostru pentru cumparaturi rationale de Vinerea Neagra.

Black Friday la dublu in 2013: ce retaileri organizeaza evenimentul pe 22 si cine pe 29 noiembrie

Daca in ultimii doi ani toate magazinele participante la evenimentul de Black Friday s-au pus de acord asupra unei singure zile pentru Black Friday, in 2013 lucrurile nu mai stau asa. Unele magazine participante vor organiza Vinerea Neagra pe 22 noiembrie, in timp ce altele pe 29.

BLACK FRIDAY 2013. PayU estimeaza vanzari online de peste 40 de milioane de euro.

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 Noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane EUR. Estimarile se bazeaza atat pe numarul mare de magazine online care au pregatit actiuni de Black Friday, cat si pe nivelul crescut de vizibilitate de care se bucura acest concept. Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu .

Black Friday 2013: pe 22 noiembrie, romanii vor cheltui milioane de euro

PayU Romania estimeaza ca anul acesta peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday din 22 noiembrie. Valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane euro.

Romanii vor cumpara online de 40 milioane euro in Vinerea Neagra, estimeaza procesatorul Pay U

Furnizorul de solutii e-commerce PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor cumpara de Black Friday produse din magazinele online, iar valoarea totala va fi de circa 40 milioane euro, se arata intr-un comuniocat de presa. Vinerea Neagra nu va fi pe 29 noiembrie precum in SUA, ci cu o saptamana mai devreme. Printre marii retaileri care au pregatit oferte speciale de Black Friday se numara: Carrefour, Domo, eMAG, F64 si PC Garage.

Laptopuri de Black Friday, reduse la Oktal. Magazinul online asteapta vanzari de 1,5 milioane de euro

Reduceri de Black Friday vor fi si la magazinul online Oktal. ro, care s-a pregatit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar si cu o strategie in interesul clientilor sai: De Black Friday 2013, pe care il vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal. ro se prezinta pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai cautate, la preturi minime si cu stocuri consistente, explica reprezentantii magazinului.

-47% discount de Black Friday la www.scaune.biz.

Www. scaune. biz este unul dintre cele mai mari magazine online de scaune pentru birourihome ce deschide lista de Black Friday pe domeniul sau. Cei care isi doresc sa-si schimbe/achizitioneze scaune pentru birouhome vor gasi peste 40 de modele pe anumite materiale textile cu reduceri cuprinse intre 20%-47% pe www. scaune. biz Scaunele pe care le vom avea la aceasta campanie de Black Friday fac parte din gama de scaune bistro, scaune directoriale, scaune vizitator, scaune bar. Aceste .

Masini noi de Black Friday. Ce modele au discount de pana la 7.000 euro

Ford Romania intra in jocul campaniei de preturi reduse, Black Friday, si ofera trei modele cu discount intre 5. 000 euro si 7. 000 euro.

Reduceri Black Friday 2013: PC Garage incepe din 22 noiembrie si vrea sa vanda 5.000 de tablete si 5.000 de telefoane

Black Friday 2013 va fi organizat la PC Garage pe 22 noiembrie si anunta reduceri de pana la 70% la telefoane, tablete, laptopuri, televizoare si componente PC.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )