Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum si de ce au hotarat mai multi ofiteri din Ministerul de Interne sa-l infunde pe fostul lor sef Gabriel Oprea

Adevărul Adevărul,
Cum si de ce au hotarat mai multi ofiteri din Ministerul de Interne sa-l infunde pe fostul lor sef Gabriel Oprea

Satui sa fie obligati de sefi sa faca ilegalitati, mai multi ofiterii din Ministerul de Interne au decis sa denunte totul la DNA. Asa s-a nascut dosarul Limuzina, autoturismul cumparat special pentru Gabriel Oprea din banii de filaje ai Directiei de Informatii si Protectie Interna DIPI). Asta reiese din rechizitoriul dosarului Limuzina in care fostul vicepremier Oprea a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Bataie de joc in spital. Cum s-au dat in spectacol mai multi tineri

Mai multi tineri s-au dat in spectacol pe holurile Spitalului din Lugoj. Au filmat totul si au postat imaginile pe internet. in imagini se vede cum patru tineri se iau la intrecere, cu un ca.

Un producator particular de produse lactate, vinovat de imbolnavirea mai multor copii din Fagaras

Cas, urda si telemea de la un producator particular care a comercializat/oferit produsele lactate in comuna Sinca, din judetul Brasov, sunt cauzele imbolnavirii cu toxinfectie alimentara a mai multor copii din Fagaras. Ministerul Sanatatii anunta ca Directia de Sanatate Publica Brasov a luat toate masurile necesare in cadrul anchetei derulate la Fagaras cu privire la focarul de toxiinfectie alimentara din localitate.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

Cod galben de furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de furtuni si ploi cu grindina in mai multe zone din Romania. Potrivit meteorologilor, intre orele 16. 30 si 17. 30 in.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, eliberat pentru buna purtare

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost eliberat pentru buna purtare, la decizia Tribunalului Vrancea, potrivit Adevarul. ro. Ghenosu avea de executat 10 ani de.

Stadionul si centura de ocolire, cele mai importante investitii din Targu-Jiu

Din bugetul pentru acest an, pentru investitiile in continuare a fost alocata suma de 15,87 milioane de lei, iar pentru investitii noi - 4,17 milioane lei. Pe langa proiectele enumerate mai sus, Primaria din Targu-Jiu are planuri si pentru reabilitarea canalizarii din cartierele Grivita, Debarcader, Cuza II, in zona Dragoieni, precum si reparatii la cladirea Teatrului Dramatic Elvira Godeanu.

Pumni si picioare in trafic: Mai multi politisti i-au administrat o bataie sora cu moartea unui suspect (VIDEO)

Politia din Statele Unite a batut un barbat care se predase in urma unei urmari de durata. Soferul, care era cautat pentru asalt si furt, a fost gasit de fortele de ordine intr-un oras din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )