Libnet.ro
UNICEF

00:07

CUM L-O FI LASAT INIMA...?! Florin Busuioc, dezvaluiri CUTREMURATOARE! SI-A ABANDONAT baietelul pe vremea cand avea doar o luna: NU REGRET

B1 B1,
CUM L-O FI LASAT INIMA...?! Florin Busuioc, dezvaluiri CUTREMURATOARE! SI-A ABANDONAT baietelul pe vremea cand avea doar o luna: NU REGRET

Florin Busuioc a dat detalii inedite despre familia pe care o avea la inceputul anilor 90 si pe care a abandonat-o. continuă pe B1

Florin Busuioc, adevarul despre fiul pe care l-a abandonat

Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Busuioc a vorbit despre familia pe care a lasat-o in urma, in tinerete. Mi-am lasat familia si nu regret. Pentru ca daca n-o lasam, n-as fi fost astazi.

L-OR FI AJUNS BLESTEMELE de-a facut INFARCT?! Florin Busuioc a marturisit TOT: Mi-am lasat familia si NU REGRET... Baiatul lui avea doar o luna pe atunci!

Florin Busuioc si-a deschis sufletul si a vorbit despre familia lui si despre baietelul pe pe care l-a parasit pe vremea cand acesta avea doar o luna, la inceputul anilor 90.

Drama lui Florin Busuioc. De ce nu mai vrea sa auda de el propriul fiu: Are dreptate sa fie suparat!

Florin Busuioc a facut foarte multe sacrificii pentru a ajunge un mare actor pe scena teatrului. El spune ca a renuntat chiar si la familia sa, iar ulterior, cand a vrut sa reia legatura cu propriul fiu, acesta nu a mai vrut sa auda de el. Fiul lui Florin Busuioc nu a mai vrut sa .

Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a abandonat: Are tot dreptul sa fie suparat. Masimt vinovat, dar nu regret

Actorulsi prezentatorul TV Florin Busuioc 57 de ani) a vorbit in premiera despre prima sa familie, marturisind ca se simte vinovat ca si-a abandonat copilul la scurt timp dupa nastere.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )