Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum motiveaza Liviu Dragnea decizia Guvernului de a-l elimina pe Iohannis din procedura numirii conducerii ANCOM: De 2 ani sunt propuneri la Cotroceni - una trimisa de Victor Ponta si una de Dacian Ciolos

Hotnews Hotnews,
 Cum motiveaza Liviu Dragnea decizia Guvernului de a-l elimina pe Iohannis din procedura numirii conducerii ANCOM: De 2 ani sunt propuneri la Cotroceni - una trimisa de Victor Ponta si una de Dacian Ciolos

Liviu Dragnea a precizat joi ca Guvernul a fost pus in situatia de a modifica procedura numirii conducerii ANCOM din cauza Presedintelui Iohannis, singurul care, pe legea veche, putea sa faca aceste numiri, la propunerea Executivului. 'Domnul Presedinte are la Cotroceni doua propuneri - una trimisa de domnul Victor Ponta, cand era prim-ministru, si una trimisa de domnul Dacian Ciolos. Deci de doi ani de zile sunt propuneri la Cotroceni. In 2 ani de zile, presedintele Romaniei avea timp cu toti consilierii sa analizeze daca sunt bune acele propuneri. Nu erau bune, le trimitea inapoi, le rupea, cerea alte propuneri. De asta s-a ajuns la situatia asta. Noi am asteptat sa vina ceva. S-a ajuns la blocaje. Institutia nu mai functioneaza', a spus Dragnea. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea nu poate fi premier. CCR a respins sesizarea lui Victor Ciorbea ca inadmisibila

Curtea Constitutionala a respins, joi, ca inadmisibila exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului la Legea de functionare a Guvernului, care impiedica persoanele condamnate sa ocupe functii in Guvern. Astfel, Liviu Dragnea nu poate fi premier. Ramane de vazut cum motiveaza magistratii CCR faptul ca au respins sesizarea lui Victor Ciorbea ca inadmisibila deci fara a intra pe fondul problemei), iar nu ca neintemeiata.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Acum se termina cu toate speculatiile si sper ca nu o sa mai fiu intrebat daca vreau sa fiu premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este una care s-a nascut dupa multe amanari si a reafirmat ca sustine Guvernul Sorin Grindeanu atat timp cat acesta duce cu succes la indeplinire programul de guvernare.

Misterul din afacerea Belina. Cui a concesionat Tel Drum locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea? Plus: Cum i-a pacalit liderul PSD pe alegatori ca investitorii chinezi vor reface hidrocentrala lui Ceausescu

Tel Drum, firma care a inchiriat lacul Belina si bratul Pavel, locul preferat de pescuit al liderului PSD Liviu Dragnea, a cerut si primit in 2014 de la Consiliul Judetean Teleorman acordul de a concesiona catre o terta firma proprietatea in cauza, insa nici pana in ziua de azi nu e clar cui a pasat micul paradis de la Dunare. Acest lucru a reprezentat mereu un secret bine pazit, dupa cum rezulta din doua stenograme din sedintele Consiliului Judetean Teleorman, una din martie 2014, alta din iulie 2015. Mai multi consilieri pun in discutie solicitarea Tel Drum si cer detalii despre firma catre urmeaza sa concesioneze lacul Belina, insa nu primesc explicatii. Nici azi nu se stie cui a concesionat Tel Drum cele 70 de hectare inchiriate de la CJ Teleorman pentru 7000 de lei pe luna. Culmea cinismului: in timp Belina ajungea la Teldrum cu promisunea guvernului ca va construi acolo un complex turistic pe fonduri europene, in paralel Dragnea pacalea alegatorii in campania din 2014 cu o investitie grandioasa facuta de chinezi. Nici complextul turistic, nici hidrocentrala nu s-au realizat pana azi. In schimb lacul Belina si bratul Pavel aveau sa devina domeniul preferat de pescuit al liderului PSD .

Ce ii reproseaza Liviu Dragnea ministrului de Finante

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, l-a criticat pe ministrul Finantelor. Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Finantelor, Viorel Stefan, e dezastru la.

Liviu Dragnea: Dezaprob categoric votul din Comisia Juridica de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind gratierea faptelor de coruptie. Voi avea o discutie cu membrii PSD din Comisie

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a exprimat dezaprobarea fata de votul din Comisia Juridica din Senat cu privire la legea gratierii. intr-o postare pe Facebook, Dragnea ca va discuta cu.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare

Liviu Dragnea a lansat marti un nou atac la adresa ministrului Finantelor, Viorel Stefan. Intrat telefonic in direct la Antena 3 pentru a aduce lamuriri despre viitorul impozit pe gospodarie, Dragnea a spus ca Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare. Este ultimul dintr-o serie mai lunga de critici publice facute de Dragnea la adresa lui Viorel Stefan, pe care in trecut l-a caracterizat drept un ministru moale.

VIDEO Mircea Opran, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

VIDEO Mircea Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Oprean a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Oprean, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei date afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

Liviu Dragnea este foarte intrigat de cazul profesoarei de romana Cristina Tunegaru, care a fost data afara fara sa primeasca niciun fel de avertisment, si ii cere explicatii ministrului educatiei.

Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei data afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

Liviu Dragnea este foarte intrigat de cazul profesoarei de romana Cristina Tunegaru, care a fost data afara fara sa primeasca niciun fel de avertisment, si ii cere explicatii ministrului educatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )