Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum se pastreaza masina sanatoasa la temperaturi extreme. Cele mai bune 11 ponturi pentru ger ale macanicilor auto

Adevărul Adevărul,
Cum se pastreaza masina sanatoasa la temperaturi extreme. Cele mai bune 11 ponturi pentru ger ale macanicilor auto

Mecanicii auto ne sfatuiesc sa tinem cont de cateva lucruri simple ca sa nu avem surprize nedorite iarna cauzate de autovehiculul personal. continuă pe Adevărul

Cum se pastreaza masina sanatoasa la temperaturi extreme. Cele mai bune 11 ponturi pentru ger ale mecanicilor auto

Mecanicii auto ne sfatuiesc sa tinem cont de cateva lucruri simple ca sa nu avem surprize nedorite iarna cauzate de autovehiculul personal.

Timp primavaratic in februarie. Vor fi cele mai inalte temperaturi din ultimii 15 ani

Vremea se incalzeste treptat, iar in cateva zile temperaturile vor ajunge pana la +15 grade Celsius, in regiunile din sud, fiind cele mai inalte valori inregistrate in ultimii 15 ani.

Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Cele mai frumoase locuri din Cuba. Apetitul romanilor pentru destinatii turistice indepartate a crescut constant in ultimii ani, iar Cuba se numara printre tarile unde peisajele de o frumusete extraordinara, ospitalitea localnicilor, istoria si cultura formeaza un ansamblu irezistibil pentru orice pasionat de calatorii. Dintre zecile de obiective care merita sa fie vizitate, iata o selectie cu cele mai frumoase locuri din Cuba.

Cele mai bune filme inspirate din fapte reale

Filmele sunt extraordinare pentru momentele in care vrei sa te detasezi de realitate, dar parca sunt si mai interesante atunci cand stii ca au ca punct de plecare un eveniment care s-a petrecut cu adevarat. Prin urmare, noi ne-am gandit la o lista cu cele mai bune filme inspirate din povesti reale pe care le-am [].

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Oamenii au scris care sunt cele mai mari regrete ale lor. Toti au avut ceva in comun. Rezultatul impresionant al experimentului

Locuitorii orasului New York au fost invitati sa scrie cu creta, pe o tabla instalata pe un gard din centrul metropolei, care sunt cele mai mari regrete ale lor. La inceput, fiecare mesaj parea unic. Pana la.

Care au fost cele mai amendate posturi TV din Romania in 2015: Antena 1, campioana sanctiunilor CNA

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a acordat un numar de amenzi in bani mai mic in 2015 fata de 2014, dar cuantumul a fost mai mare. Antena 1 a fost cel mai amendat post generalist, in timp ce B1 TV cel mai amendat post de stiri.

Republica Moldova, in topul tarilor cu cele mai multe plangeri la CEDO. Cate cereri au fost depuse in 2015

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a inregistrat 1. 011 cereri indreptate impotriva Republicii Moldova in anul 2015, cu 8,5% solicitari mai putin decat in 2014. Chiar si asa, tara noastra se afla pe locul 3 din cele 47 de tari membre ale Consiliului Europei dupa numarul de plangeri depuse la CtEDO si dupa numarul hotararilor judecatoresti, devansand state precum Germania, Spania, Olanda sau Portugalia.

Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Expertii de la Euromonitor au publicat si anul acesta lista celor mai vizitate orase din lume. Pentru al saselea an consecutiv, o metropola din Asia a ocupat primul loc in top, atragand peste 27 de milioane de vizitatori in 2014.

Fotografii de colectie. Cele mai penibile imagini cu Elena Udrea. Primele 50 si ceva...

Inainte de a fi o rasfatata a DNA si a dosarelor penale, Elena Udrea a fost o rasfatata pur si simplu. A celor din jurul domniei sale, mai ales atunci cand a ocupat diverse functii la varful puterii, dar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )