Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum petrec politicienii sarbatorile pascale: Elena Udrea incondeiaza oua, Victor Ponta merge in Delta

Adevărul Adevărul,
Cum petrec politicienii sarbatorile pascale: Elena Udrea incondeiaza oua, Victor Ponta merge in Delta

Politicienii vor petrece sarbatorile pascale in familie. in timp ce premierul Victor Pontaa a anuntat ca va calatori in Delta Dunarii alaturi de familie, Elena Udrea a declarat ca va incondeia oua in stil bucovinean, iar deputatul PDL Raluca Turcan a precizat ca isi va exersa talentul culinar. continuă pe Adevărul

Constanta: Cum petrec politistii sarbatorile pascale

In perioada Sarbatorilor Pascale, zilnic, peste 300 de politisti se vor afla in strada, in intreg judetul Constanta, in vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica, a anuntat, ieri, conducerea IPJ.

Cum se pregatesc maramuresenii pentru Sarbatorile Pascale. Cele mai frumoase traditii si obiceiuri

Cea mai mare sarbatoare crestineasca de peste an este respectata cu sfintenie si in ziua de astazi in Maramures. Traditiile si obiceiurile, vechi de sute de ani, inca dainuie in satele maramuresene, iar oamenii au invata din generatie in generatie cum sa se pregateasca pentru sarbatorile pascale. Fie ca e vorba de Postul Mare sau de zilele de sarbatoare, in Maramures mai exista obiceiuri care se pot vedea in fiecare casa, la fiecare om.

Teodor Baconschi: Elena Udrea, posibil candidat la functia de presedinte, din partea PMP

Elena Udrea ar putea ajunge presedintele Romaniei. Vicepresedintele PMP Teodor Baconschi a declarat joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca Elena Udrea este posibil candidat la presedintie, dar candidatul dreptei va fi desemnat in urma sondajelor, nu pe vot sentimental.

Elena Udrea a inflorit la un an dupa divort! Afla daca este pregatita pentru o noua relatie!

Elena Udrea si omul de afaceri Dorin Cocos au divortat in urma cu un an, iar diva politicii romanesti se simte acum mai bine si mai in forma ca niciodata. Prezenta in platoul emisiunii Wowbiz de la Kanal D, Elena Udrea si-a etalat noul ei look si a dat amanunte despre stadiul in care se afla viata ei amoroasa din prezent.

Elena Udrea: Victor Ponta si-a mutat biroul la MApN de frica si incearca sa para o victima

Liderul PMP Elena Udrea a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Bunaseara,Romania, difuzata de B1 TV, subiectul mutarii biroului premierului la Ministerul Apararii, spunand ca este un .

Doar doi iepuri uriasi si cateva oua colorate impodobesc orasul pentru Sarbatorile Pascale

Daca pentru iluminatul feeric al strazilor in perioada Craciunului a alocat 1,5 milioane de lei, Primaria Braila nu s-a aratat dispusa sa cheltuie prea multi bani si pentru impodobirea domeniului public in perioada sarbatorilor pascale, asa cum au facut edilii altor orase.

Sarbatorile pascale dau apa la moara traficantilor de persoane

Politistii mureseni atrag atentia! Sarbatorile devin un bun prilej pentru cei certati cu legea sa profite de neatentia oamenilor de buna credinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )