Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum a pierdut Gigi Becali 400.000 de euro dintr-un foc

Antena3 Antena3,
Cum a pierdut Gigi Becali 400.000 de euro dintr-un foc

Gigi Becali are de rezolvat o problema neasteptata, la doar cateva zile dupa ce a anuntat ca va face o afacere de 400 de mii de euro, scrie ziare. com. Gigi Becali nu va mai incasa aceasta suma de bani, dupa ce conducerea. continuă pe Antena3

Presa sarba: Gigi Becali a intrat peste jucatori in vestiar dupa meciul cu Partizan

Gigi Becali ar fi intrat peste jucatorii Stelei in vestiar dupa finalul partidei de miercuri cu Partizan Belgrad si incheiata la egalitate, scor 1-1.

Gigi Becali, sef de santier. Imagini senzationale cu latifundiarul de la Steaua la bustul gol

Gigi Becali a facut show in fata vilei sale din Pipera, scrie cancan. ro. Pe o temperatura caniculara, latifundiarul a iesit la bustul gol in strada si i-a bagat in sedinta pe muncitorii care lucreaza la largirea soselei.

Gigi Becali: Suntem calificati in proportie de 80%

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seara, dupa remiza din meciul cu Partizan Belgrad, scor 1-1, ca echipa sa este calificata in proportie de 80% in play-off-ul Ligii Campionilor. Suntem c.

Gigi Becali a angajat un avocat pentru Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia

Gigi Becali i-a trimis romanului condamat la moarte in Malaezia, prin intermediul tatalui sau, o Biblie, o cruce, o icoana, dar si bani pentru drum si cheltuiala. Latifundiarul a declarat ca este impresionat.

Gigi Becali, raspuns siderant in privinta fiicei sale

Rezultatele de la Bacalaureat ale fiicei sale mijlocii, Alexandra, l-au facut fericit pe Gigi Becali, dar apoi, admiterea la facultate i s-a parut un fapt firesc. Asa se face ca desi tanara a intrat la Drept, de.

Gigi Becali, criticat extrem de dur

Gabi Balint nu e de acord cu politica de transferuri a Stelei si considera ca Gigi Becali face transferuri doar pentru a iesi bine din punct de vedere financiar. Nu este in regula sa aduci jucatori doar daca.

Gigi Becali a ramas cu buza umflata: a crezut ca il vinde pe Gabi Iancu, dar totul a cazut. Ce a stricat transferul

Dupa 1-1 cu Partizan Belgrad, finantatorul ros-albastrilor s-a laudat ca va lua aproape o jumatate de milion de euro in schimbul jucatorului aflat in dizgratia sa. Planurile sale au fost date peste cap de un anunt facut vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )