Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum a primit Interagro o pomana din partea statului de 92.000.000 dolari

România Liberă România Liberă,
Cum a primit Interagro o pomana din partea statului de 92.000.000 dolari

Procurorii acuza ca Interagro a beneficiat de gaze ieftine necesare func-tio-narii combinatelor chimice, in conditiile in care acest lucru a insemnat plata unor preturi mai mari de catre populatie. continuă pe România Liberă

Cum a primit interagro o pomana din partea statului de 92.000.000 dolari

Procurorii acuza ca Interagro a beneficiat de gaze ieftine necesare func-tio-narii combinatelor chimice, in conditiile in care acest lucru a insemnat plata unor preturi mai mari de catre populatie.

Ministrul Economiei: Am primit amenintari cu moartea din partea opozantilor

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, de dezvaluit, luni, in fata deputatilor din Adunarea Nationala ca a fost tinta unor amenintari cu moartea din partea opozantilor fata de un proiect de lege.

Banca Mondiala investigheaza un imprumut de 1 miliard dolari din partea Chinei

Banca Mondiala a lansat o investigatie referitoare la modul in care a fost administrat un imprumut in valoare de un miliard de dolari din partea Chinei, dupa ce trezoreria institutiei financiare a ridicat semne de intrebare legate de corectitudinea procesului, transmite Financial Times.

Acuzatii grave din partea unui deputat irakian: Gruparea Statul Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un deputat irankian face acuzatii extrem de grave, acesta avertizand ca gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania. Ambasadorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )