Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a primit Printul Paul de Romania in mod fraudulos 47 de hectare din Padurea Snagov

B1 B1,
Cum a primit Printul Paul de Romania in mod fraudulos 47 de hectare din Padurea Snagov

Printul Paul al Romaniei a intrat in mod fraudulos in posesia a 47 de hectare din Padurea Snagov, domeniu public al Municipiului Bucuresti, care nu a fost niciodata in proprietatea Casei Regale, arata un raport. continuă pe B1

Mostenitori penali de vita nobila. Cum a inhatat ilegal printul Paul padurea de la Snagov

Un raport al Curtii de Conturi din 2012 arata modul fraudulos in care printul Paul ar fi intrat in posesia a 47 de hectare din Padurea Snagov, domeniu public al Municipiului Bucuresti, care nu a fost niciodata in proprietatea Casei Regale.

REVISTA PRESEI: Cum a inhatat ilegal printul Paul padurea de la Snagov

Adevarul arata cum a inhatat ilegal printul Paul padurea de la Snagov. Gandul scrie ca primii consilieri prezidentiali ai lui Iohannis preiau dosarele, in vreme ce RA-APPS cauta o vila de protocol. Capital explica cum se vindeca evaziunea. Evenimentul Zilei publica lista finala a noilor consilieri prezidentiali. Ziarul Financiar publica topul celor mai valoroase 100 de companii din Romania. Hotnews scrie ca PIB-ul Romaniei va creste in ritm accelerat in urmatorii 2 ani, depasind tarile din Europa emergenta. Wall-Street trateaza subiectul posibilei preluari a Volksbank Romania de catre Banca Transilvania. Ziare. com vorbeste despre batalia crunta pe Republica Moldova. Iar Gazeta Sporturilor scrie despre meciurile nebune din UEFA Champions League.

Subiectele Zilei: Mostenitori penali de vita nobila. Cum a inhatat ilegal printul Paul padurea de la Snagov; Segmentul din autostrada Sibiu-Orastie deschis cu doua zile inainte de turul doi al alegerilor are deja fisuri; Cazul Bica. Va fi chemat Gigi Bec

Ati imprumutat bani unor prieteni si nu i-ati mai primit inapoi? Cum pot deveni mesajele de pe Facebook probe in proces. Zeci de mii de romani. Controverse pe tema schimbarilor de dupa Revolutie: Romania dupa 25 de ani, sub lupa economistilor. Schimbarile profunde petrecute in tara noastra.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )