Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cum rezolvi cea mai mare problema a telefoanelor cu Android

Adevărul Adevărul,
Cum rezolvi cea mai mare problema a telefoanelor cu Android

Cele mai multe telefoane vin cu un spatiu de stocare care porneste de la 16GB. Daca te apuci sa iei cateva jocuri si aplicatii si sa faci multe poze, vei ajunge rapid fara spatiu. Din fericire, sunt cateva trucuri care te ajuta. continuă pe Adevărul

Canicula a crescut consumul de energie. in iulie s-a inregistrat o cerere aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani

Consumul intern de energie electrica a crescut semnificativ in luna iulie 2015, din cauza temperaturilor foarte ridicate, si a ajuns la o medie lunara de 6. 474 MW, foarte aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani, care s-a inregistrat iulie 2012, si a fost de 6. 635 MW, conform unui raport publicat de Transelectrica si citat de Agerpres. ro.

Suma colosala pe care o incaseaza Monica Pop lunar! E medic, dar nu are nici cea mai mica problema cu banii

Monica Pop este manager al Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si desi toate cadrele medicale se plang din cauza salariilor foarte mici din sanatate, aceasta nu pare sa aiba nicio problema financiara.

FOTO Caini din toata Europa au defilat la Oradea, la cea mai mare expozitie canina din Romania

Oradea a fost gazda celei mai mari expozitii canine din Romania, bucurandu-se de o prezenta numeroasa internationala, cu participanti din peste 20 de tari. Evenimentul s-a desfasurat in oglinda la Oradea si Debretin.

Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

ACTUALIZARE 17:34 Wall Street cade cu pana la 3% * ACTUALIZARE 16:45 Osborne: Economia Marii Britanii este vulnerabila la declinul burselor asiatice * The Guardian: Conducerea bursei SUA a suspendat tranzactiile futures pe indicele Nasdaq Economia Marii Britanii este vulnerabila la socurile internationale, a declarat luni ministrul britanic de Finante, George Osborne, pe fondul declinului burselor la nivel mondial, provocat de temerile privind incetinirea cresterii economice in China, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 16:10 Bursa din Rusia a scazut cu peste 4% in deschidere * ACTUALIZARE 15:10 Cotatia materiilor prime, la minimul ultimilor 16 ani * The Guardian: Bursele globale au pierdut 5. 000 de miliarde dolari de la devalorizarea yuanului * Bursa din Atena scade cu 6,5% * ACTUALIZARE 12:18 NY Times: Marile fonduri de investitii si-au retras 2,5 miliarde dolari din economiile emergente * Daily Telegraph: Cele mai mari 300 de companii europene au pierdut circa 230 miliarde euro din valoarea de piata * ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar.

FOTO: Festivalul Florilor din Portugalia revine. Cum au fost impodobite strazile din cea mai mare regiune a tarii

Festivalul Florilor din Portugalia, cunoscut si sub numele de Festivalul Oamenilor, a revenit, dupa patru ani de pauza. Astfel, florile de hartie care vor impodobi Campo Maior din Alentejo pot fi admirate intre 22 si 30 august.

Editia Speciala: Dosarul EADS - cum a pierit cea mai mare ancheta penala din istorie!

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de la Antena 3, un material jurnalistic care arata stadiul in care se afla ancheta in dosarul EADS. Va reamintim, dosarul EADS face referire la un contract de.

Editie Speciala: Dosarul EADS - cum a pierit cea mai mare ancheta penala din istorie!

Adrian Ursu a prezentat, la Editie Speciala de la Antena 3, un material jurnalistic care arata stadiul in care se afla ancheta in dosarul EADS. Va reamintim, dosarul EADS face referire la un contract de.

A murit cea mai mare patinatoare a Brasovului. Romica Dimboianu Pop avea 95 de ani si a patinat zeci de ani cu proteza la un picior

A avut o cariera impresionanta si a continuat sa patineze chiar daca si-a pierdut un picior in timpul unui accident montan. Romica Dimboianu Pop a aprins flacara olimpica la Brasov la Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2013.

Cat va mai face fata Europa refugiatilor? Se estimeaza ca in Macedonia vor intra zilnic 3.000 de imigranti. Ungaria sustine ca UE e o barca ce se va scufunda sub greutatea celor care se agata de ea. Germania spune ca e cea mai mare provocare de la reunif

Se estimeaza ca circa 3. 000 de imigranti vor intra zilnic in Macedonia in urmatoarele luni, cei mai multi refugiati ce fug de razboi, in special din Siria, a anuntat marti ONU. Situatia refugiatilor se agraveaza de la zi la zi, ceea ce tensioneaza si relatiile din Uniunea Europeana, in conditiile in care tarile in care acestia sosesc - Grecia, Italia - nu fac fata. Probleme mari are si Ungaria, prima frontiera Schengen, dar si Germania care se asteapta sa primeasca 800. 000 de imigranti anul acesta. Pana si Bulgaria a trimis soldati la granita cu Macedonia.

De unde vine numele Orasului de Floci. Istoria il atesta drept cel mai mare centru comercial din Tara Romaneasca in Evul Mediu

La gura de varsare a raului Ialomita in Dunare este atestat in prima jumatate a secolului al XV-lea Orasul de Floci, cea mai importanta asezare urbana din istoria medievala a Tarii Romanesti. Studiile istorice atesta faptul ca importanta economica a urbei era atat de mare, incat corespondentul de astazi al orasului ar putea fi Timisoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )