Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum s-a imbolnavit de coronavirus tanarul de 25 de ani din Gorj. Ar fi calatorit recent in Germania - surse

Antena3 Antena3,
Cum s-a imbolnavit de coronavirus tanarul de 25 de ani din Gorj. Ar fi calatorit recent in Germania - surse

Exista semne de intrebare legate de modul in care s-a imbolnavit de coronavirus tanarul de 25 de ani din Gorj. continuă pe Antena3

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu. A fost drama celor mai frumosi ani din viata ei

Celebra vedeta Antena Star, Oana Turcu dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa, reusind sa slabeasca peste 10 kilograme, in aproximativ trei luni, acum a decis sa faca marturisiri despre o anume perioada din viata ei. Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu intr-un articol, publicat pe blogul personal, Oana Turcu povesteste de un anume .

ULTIMA ORA: Italianul INFECTAT cu CORONAVIRUS, DECLARATII despre VIZITA din Romania

Cetateanul italian in varsta de 71 de ani, care a vizitat Romania in perioada 18-22 februarie, fiind infectat cu coronavirus, a facut primele declaratii despre vizita in tara noastra. Desi acum se simte.

Aeronava Wizz Air an care s-a aflat italianul infectat cu CORONAVIRUS a fost scoasa din funce155;iune

Aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie a159;i W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasa din funcapoundiune a159;i.

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )