Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum a scapat de POLITIE cel mai BATRAN dealer de HEROINA! Are 81 de ani si isi tinea marfa in carja

B1 B1,
Cum a scapat de POLITIE cel mai BATRAN dealer de HEROINA! Are 81 de ani si isi tinea marfa in carja

Cel mai in varsta dealer de heroina este Albert Maycock, are nu mai putin de 81 de ani si locuieste in Marea Britanie. Creativ din fire, barbatul isi tinea marfa fie in. continuă pe B1

Dedeman deschide magazinul din Baneasa pe 14 iunie: Este cel mai scump si cel mai mare magazin de bricolaj construit vreodata in Romania

Dedeman, cel mai mare si extins retailer de bricolaj din Romania, companie detinuta de catre fratii Dragos si Adrian Paval, care a reusit anul trecut sa depaseasca pragul de 1 miliard de euro in afaceri, se afla pe ultima suta de metri cu inaugurarea.

Assassin`s Creed Origins te intoarce in timp in cel mai nou joc Ubisoft

A trecut destul de mult timp de cand am avut parte de un nou joc din serie, dar Assassin`s Creed Origins se pregateste sa fie cel mai spectaculos titlu. Dupa Assassin`s Creed Unity si Syndicate, cei de la Ubisoft au intampinat o scadere semnificativa a vanzarilor aferente francize. Din acest motiv, compania a decis sa [].

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale? Daca spui ca mai mic este mai periculos, esti pe drumul cel bun, scrie cbsnews. com .

Alain Delon, declaratie emotionanta la TIFF 2017: Dragostea e cel mai important lucru din viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea

Actorul francez Alain Delon sustine ca dragostea e cel mai important lucru din viata pentru el, aspectul care il intereseaza cel mai mult in viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea, inca.

Cel mai periculos drum din Romania. Soferii isi risca viata aici in fiecare zi

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata! De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, iar in conditii de vizibilitate redusa, e un cosmar s?.

Bogdan Chirieac: Cel mai important e ca Trump nu a avut de facut niciun repros Romaniei. E incredibil pentru un presedinte american

Analistul Bogdan Chirieac s-a aratat placut impresionat de faptul ca presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa Romaniei. Cred ca cel mai important e ca.

VIDEO. Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Romania este al patrulea cel mai important aliat NATO cu trupe in Afganistan. Laud Romania ca a crescut la 2 la suta cheltuielile pentru Aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri seara, la Casa Alba, in timpul unei conferinte comune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca Romania este un membru important al coalitiei antijihadiste si este al patrulea cel mai semnificativ aliat cu trupe in Afganistan. Trump a laudat Romania ca a crescut bugetul pentru Aparare la 2 la suta din PIB.

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase.

Ambasadorul George Maior, pentru presa americana: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a precizat, intr-un interviu acordat The Chiper Brief, ca statul roman este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru Alianta Nord-Atlantica NATO).

George Maior: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Fostul director al SRI, actual ambasador al Romaniei la Washington, a declarat, intr-un interviu pentru presa americana ca tara noastra este al doilea cel mai mare furnizor de informati pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )