Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum si-a rasplatit George Clooney cei mai buni prieteni. Cati bani le-a facut cadou, intr-o perioada dificila

Playtech Playtech,
Cum si-a rasplatit George Clooney cei mai buni prieteni. Cati bani le-a facut cadou, intr-o perioada dificila

Cand vine vorba de cadouri, celebrul actor George Clooney impresioneaza pe toata lumea. De curand acesta a marturisit ca si-a premiat 14 prieteni cu sume colosale pentru a le multumi pentru ca l-a ajutat la greu in tinerete. Cati bani le-a facut cadou George Clooney celor mai buni prieteni in anul 2013, starul de cinema . continuă pe Playtech

George Clooney le-a dat cate un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat in tinerete:E o karma buna acolo

Mai multe publicatii straine au relatat ca actorul George Clooney si-a invitat cei mai buni 14 prieteni la masa si le-a dat cate o valiza, in fiecare dintre acestea aflandu-se cate un milion de dolari. intamplarea s-a petrecut in septembrie 2013, dar s-a aflat mult mai tarziu, dupa ce unul dintre prietenului lui Cooney, Rande Gerber a dezvaluit totul.

George Clooney dezvaluie cum le-a facut cadou 1 milion de dolari in numerar prietenilor sai

Actorul George Clooney a dezvaluit in sfarsit povestea din spatele cadoului memorabil de un milion de dolari facut fiecaruia dintre cei 14 prieteni ai sai, scrie Insider.

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

Cei mai mari ghetari din Groenlanda s-ar putea topi mai repede decat se astepta (studiu)

Cei mai mari trei ghetari din Groenlanda, care contin suficienta apa pentru a creste nivelul marii cu mai mult de un metru, s-ar putea topi mai repede decat cele mai alarmiste previziuni estimate, potrivit unui studiu publicat marti si citat de AFP.

Marturisiri inedite direct de la Hollywood. George Clooney a povestit de ce i-a oferit fiecarui prieten o valiza cu cate un milion de dolari

Pentru nimeni nu mai reprezinta un secret faptul ca starurile de peste ocean fac gesturi cu adevarat socante, fie ca vorbim de deciziile care ii duc pe prima pagina a tabloidelor, fie de gesturi de caritate toatl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )