Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum se simte Roxana Ionescu la doar cateva zile duupa ce a pierdut sarcina: Nu dorim compasiune, nu dorim pareri de rau

B1 B1,
Cum se simte Roxana Ionescu la doar cateva zile duupa ce a pierdut sarcina: Nu dorim compasiune, nu dorim pareri de rau

Fosta Mama Natura, chiar daca a avut de trecut peste un moment dureros, pierderea sarcinii destul de avansate,are puterea sa zambeasca si sa priveasca cu incredere spre viitor. Roxana Ionescu a. continuă pe B1

Macron se va intalni cu Putin pe data de 19 august, cu doar cateva zile inainte de summitul G7

Presedintele francez Emmanuel Macron urmeaza sa se intalneasca la Fort de Bregancon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pe data de 19 august, cu doar cateva zile inainte de summitului G7, care este programat sa se desfasoare la Biarritz, Franta, informeaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax.

GDPR isi arata coltii - dupa un an de liniste, amenzi de sute de milioane de euro in doar cateva zile

Autoritatile de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal au fost indulgente in primul an de la intrarea in vigoare a GDPR. Cu o atitudine mai mult educativa decat corectiva, au oferit un ragaz generos entitatilor vizate sa faca schimbarile necesare pentru obtinerea conformitatii. incepand cu jumatatea lui 2019, situatia s-a schimbat radical.

Roxana Ionescu, prima aparitie dupa ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a transmis Mama Natura

Roxana Ionescu ramane pozitiva si puternica in cele mai grele clipe din viata sa. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor sai si cum arata acum aceasta, dupa ce a pierdut sarcina? Roxana Ionescu, prima aparitie dupa ce a pierdut sarcina in cursul saptamanii trecute, logodnicul Roxanei Ionescu a anuntat ca aceasta a pierdut sarcina din .

Primele IMAGINI cu Roxana Ionescu dupa ce A PIERDUT SARCINA! Este de NERECUNOSCUT!(FOTO)

Pierderea sarcinii pare sa nu o fi afectat prea tare pe Roxana Ionescu. S-A TERMINAT! OANA LIS A FACUT ANUNTUL DUREROS! VIOREL LIS SI-A DAT OCHII PESTE CAP: VA ANUNT CU DURERE iN SUFLET La.

Fata disparuta, cautata de politistii din Tulcea. Ea lipseste de cateva zile

O fata a disparut de acasa de cateva zile, iar Politia a dat-o in urmarire luni, 29 iulie. Adolescenta are 16 ani.

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat dupa doar sase zile de mandat

Nicolae Moga a anuntat marti ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne, dupa doar sase zile de mandat.

Cazul tinerei britanice avertizate sa nu mai iroseasca timpul politiei, cu doar cateva saptamani inainte sa fie ucisa

Un fost ofiter de politie din Marea Britanie si-a aparat decizia de a avertiza o adolescenta sa nu mai iroseasca timpul politiei, cu cateva saptamani inainte sa fie ucisa de fostul ei iubit, in cadrul audierii in fata unei comisii de disciplina, potrivit BBC.

Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga a stat in functie doar 6 zile

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat, dupa ce a stat in functie doar 6 zile. Cererea USR a fost indeplinita. Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat De ce a plecat? De ce ar fi ramas?, a spus Cristian Tudor Popescu, in direct, la Digi 24. Dupa ce USR a cerut demisia ministrului de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )