Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primele IMAGINI cu Roxana Ionescu dupa ce A PIERDUT SARCINA! Este de NERECUNOSCUT!(FOTO)

B1 B1,
Primele IMAGINI cu Roxana Ionescu dupa ce A PIERDUT SARCINA! Este de NERECUNOSCUT!(FOTO)

Pierderea sarcinii pare sa nu o fi afectat prea tare pe Roxana Ionescu. S-A TERMINAT! OANA LIS A FACUT ANUNTUL DUREROS! VIOREL LIS SI-A DAT OCHII PESTE CAP: VA ANUNT CU DURERE iN SUFLET La. continuă pe B1

Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Mama Natura era gravida in 7 luni. Ce se intampla acum

Clipe grele pentru Roxana Ionescu si pentru iubitul ei, Tinu Vidaicu! Roxana, care era insarcinata cu primul ei copil, a pierdut sarcina. Anuntul a fost facut chiar de catre iubitul ei, care a tinut sa le multumeasca tuturor pentru gandurile bune. Roxana Ionescu urma sa devina mama pentru prima oara Gravida in sapte luni, Roxana .

TRAGEDIE in showbiz: Roxana Ionescu A PIERDUT SARCINA! Motivul este SFASIETOR... (FOTO)

Clipe cumplite pentru Roxana Ionescu! Vedeta trece printr-o adevarata tragedie, dupa ce a pierdut sarcina.

Roxana Ionescu, prima aparitie dupa ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a transmis Mama Natura

Roxana Ionescu ramane pozitiva si puternica in cele mai grele clipe din viata sa. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor sai si cum arata acum aceasta, dupa ce a pierdut sarcina? Roxana Ionescu, prima aparitie dupa ce a pierdut sarcina in cursul saptamanii trecute, logodnicul Roxanei Ionescu a anuntat ca aceasta a pierdut sarcina din .

Caru cu vedete: Roxana Ionescu a pierdut sarcina cu putin timp inainte sa nasca; Elena Basescu, despre viata la 40 de ani, cu 3 copii: are o familie superba

Actrita Anne Hathaway, insarcinata cu al doilea copil: Nu e un rol!. Anne Hathaway si sotul ei, Adam Shulman, au devenit parinti pentru prima data. Smiley a implinit varsta de 36 de ani. Cum s-a ales cu porecla care l-a facut celebru. Povestea lui Smiley a inceput in 1983, in Pitesti, acolo unde.

Clipe groaznice pentru o vedeta de la noi! A pierdut sarcina la 6 luni: Nu va mai exista niciun bebe

Roxana Ionescu,in varsta de 34 de ani, a anuntat fericita in luna aprilie ca va deveni mama. insa din nefericire, sarcina ei s-a oprit din evolutie. Anul asta nu va mai exista niciun bebe, pentru.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei. Acesta a evitat sa dea declaratii in fata jurnslistilor. Popescu este si.

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini .

Primele imagini cu sotia lui Gheorghe Dinca! Femeia locuieste in Italia si a venit de urgenta in tara

Presupusul criminal din Caracal este casatorit si are patru copii, dar traia singur. Trei baieti locuiesc in Italia cu mama lor,iar fiica la Timisoara. Sotialocuieste in strainatate si a venit i.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )