Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum tine Elena Udrea postul Craciunului

ADPM ADPM,
Cum tine Elena Udrea postul Craciunului

Elena Udrea spune ca va tine post intreaga perioada pana la Craciun. Iata cum intentioneaza sa respecte traditiile crestine fostul ministru care este in prezent masterand al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj Napoca. continuă pe ADPM

Elena Udrea da sfaturi pe Facebook despre sexul in Post

Elena Udrea a tinut sa marcheze momentul de incepere aPostului Craciunului si a postat pe pagina sa Facebook un mesaj in care da sfaturi despre acest moment prietenilor sai, anunta.

incepe Postul Craciunului. Ce e voie si ce nu pana pe 25 decembrie

Credinciosii ortodocsi si greco catolici incep, marti, postul Craciunului, perioada de pregatire pentru sarbatoarea Nasterii Domnului de la 25 decembrie. Crestinii care tin postul se abtin de la consumul alimentelor de origine animala si de la distractii, iar in biserici nu se oficiaza nunti.

Lasata Secului pentru Postul Craciunului. Uite ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine

Lasata Secului pentru Postul Craciunului este pe 14 noiembrie, cu o zi inainte de intrarea in Postul Craciunului. in aceasta zi, crestinii petrec alaturi de familie. Luni, 14 noiembrie,.

Marti incepe postul Craciunului. Timp de 40 de zile, credinciosii de pregatesc pentru Nasterea Domnului

Credinciosii ortodocsi si greco-catolici au intrat de marti in Postul Craciunului, unul dintre cele patru mari posturi de peste an. Timp de 40 de zile, cei care postesc se pregatesc pentru sarbatoarea Nasterii Domnului, de la 25 decembrie.

incepe Postul Craciunului: 40 de zile de interdictii

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastelui, incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este Ajunul Nasterii Domnului.

incepe Postul Craciunului: 40 de zile de interdictii, cand si cate dezlegari la peste au credinciosii

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastelui, incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este Ajunul Nasterii Domnului.

Elena Udrea dupa victoria lui Dodon: Iohannis si Ciolos nu au ajutat cu nimic Moldova

Elena Udrea acuza guvernantii romani intr-o postare pe pagina ei de facebook de esecul inregistrat de fortele politice pro-europene la alegerile din Republica Moldova de pe 13 noiembrie,.

Elena Udrea: Victoria lui Dodon in Republica Moldova este rezultatul unei politici externe dezastruoase a Romaniei. in timpul lui Traian Basescu, nu s-ar fi intamplat niciodata asa ceva

Victoria socialistului Igor Dodon in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este comentata si de politiciana Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook, aceasta sustinand ca acest triumf este rezultatul direct al unei politici externe dezastruoase.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )