Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum sa transpui cel mai popular blog de food intr-un spatiu unde gatitul devine relaxare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum sa transpui cel mai popular blog de food intr-un spatiu unde gatitul devine relaxare

La 31 de ani, Cristina Mazilu este unul dintre cei mai populari bloggeri de food din Romania. Pe parcursul celor sapte ani de la lansare, Mazilique. ro a fost spatiul in care gatitul a trecut de la stadiul de joaca la urmatorul nivel. Anul acesta,. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, dupa eliminarea de la US Open: Cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata impotriva Serenei. Am simtit ca sunt foarte aproape si am sanse sa castig

Serena Williams a fost pusa la incercare de Simona Halep, romanca afisand un joc excelent in fata jucatoarei cu cele mai multe victorii in meciurile de Grand Slam. Intr-o partida in care liderul mondial a reusit 18 asi, replica Simonei din setul doi a fost pe masura. In setul decisiv, Halep a coborat nivelul si s-a recunoscut invinsa dupa doua ore si 14 minute, scor 6-2, 4-6, 6-3. Simona s-a declarat multumita de jocul sau, precizand ca a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata impotriva Serenei.

Greta Friedman, femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie, a murit, la varsta de 92 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie! Greta Friedman, care a fost sarutata de un marinar in Times Square, New York, a decedat la resedinta sa din Virginia, la varsta de 92 de.

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginei de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginii de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Un elev din Arges a obtinut cel mai mare punctaj la editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Informatica: Tanarul are de ales intre universitati de prestigiu din Occident, dar spune ca isi doreste sa se intoarca in Romania

Un licean din Arges este a obtinut cel mai bun punctaj la editia a XXVIII-a a Olimpiadei Internationale de Informatica, organizata in luna august, in Rusia, informeaza Adevarul. Costin Oncescu,.

Demonstratie unica in Romania: Cel mai performant asistent personal din lume, creat de romani

Cel mai performant asistent personal din lume a fost inventat de trei romani. Acest robot asistent face de toate, numai sa-i spui ce ai nevoie. Reporterul Antena 3 Gina Vacariu l-a supus la un test alaturi de.

Lacul Baikal risca sa dispara: Cel mai mare lac cu apa dulce de pe Planeta, in pericol din cauza investitiilor masive ale Mongoliei in construirea de centrale hidroelectrice si baraje

Lacul Baikal este in pericol. Cel mai mare lac cu apa dulce al planetei risca sa dispara, asa cum s-a intamplat cu Marea Aral, din cauza lucrarilor de irigatie facute in timpul fostei.

El este cel mai mare fan al Andrei? Merge in tot orasul cu un afis pe care scrie ca o iubeste!

Andra este, cu siguranta, una din cele mai iubite artiste din Romania. Daca nu cea mai iubita, tinand cont de cat de mare impact au postarile de pe pagina sa de Facebook si de cat de multi oameni o urmaresc la TV sau merg la concertele sale.

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )