Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum trebuie spusa cea mai puternica rugaciune - sfaturile preotilor

Adevărul Adevărul,
Cum trebuie spusa cea mai puternica rugaciune - sfaturile preotilor

Rugaciunea cea mai puternica si care ne apropie cel mai tare de Dumnezeu este si cea mai scurta. Rugaciunea Inimii trebuie spusa in gand, cat mai des cu putinta si traita cu toata fiinta, ne sfatuiesc preotii. continuă pe Adevărul

Arsenie Boca si cea mai puternica rugaciune, interzisa de comunisti. Ruga rostita de Sfantul Ardealului in fiecare dimineata si invataturile ei

Invatatura Parintelui Arsenie Boca ramasa in manuscris si publicata, dupa caderea comunismului, in zeci de mii de exemplare se bucura de un mare interes in randul credinciosilor.

Topul tarilor cu cea mai puternica cenzura: aici ziaristii n-au niciun cuvant de spus si publicatiile sunt inchise de la o zi pe alta

Meseria de jurnalist poate fi una dintre cele mai dificile, mai ales cand esti nevoit sa lucrezi in tarile in care dictatura face legea, asta mai ales din cauza restrictiilor impuse de catre autoritati in ceea ce priveste libertatea de exprimare. Ca.

Cea mai mica Biblie din lume este expusa la Muzeul Israelului din Ierusalim

Cea mai mica Biblie din lume este expusa, in aceste zile, la Muzeul Israelului din Ierusalim. Textul ebraic al Vechiului Testament a fost gravat, cu ioni de galiu, pe o placa de siliciu de marimea unei gamalii de.

Fondul Proprietatea, cea mai mare crestere din BET, in asteptarea listarii la Londra

Fondul Proprietatea a fost vedeta Bursei, in perioada 16-23 aprilie, cu o crestere de 4,06% raportata la moneda euro, cea mai mare din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa

Intai Amazon a oferit tablete foarte ieftine utilizatorilor, dar asta pentru ca avea servicii online din care sa scoata bani. Apoi, Google ne-a oferit Nexus 7, tableta care a crescut repede in popularitate datorita pretului. La aproape doi ani de la lansare, tableta de 7 inci e oficial scoasa de la vanzare. Google Nexus 7, [] Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Elvetia este cea mai fericita tara din lume

Trei tari europene se afla pe primele locuri ale unui sondaj despre fericire. Potrivit acestuia, Elvetia este cea mai fericita tara din lume, urmata de Islanda si Danemarca.

Cea mai cautata femeie de catre Stat Islamic, in lacrimi cand vorbeste despre atrocitatile grupului: Cand ma gandesc la asta, ma gandesc ca viata mea este nimic

Cea mai cautata femeie de catre gruparea extremista de stanga Stat Islamic, Vian Dakheel Saeed, vorbeste intr-un interviu emotionant despre actiunile terifiante ale grupului, informeaza CNN. Vian Dakheel.

Cea mai inedita campanie anti-vanatoare! Modele in lenjerie intima si haina de blana, in bratele unui urs imens! FOTO VIDEO

Recent a fost realizata, in Rusia, o campanie cat se poate de inedita, menita sa descurajeze vanatoarea. Doua modele in lenjerie intima si haina de blana au pozat, in ipostaze sexy, in bratele unui urs imens! .

Simona Halep, dupa infrangerea in fata Carolinei Wozniacki: Zambesc pentru ca am facut un meci bun. Adversara mea a fost mai puternica

Simona Halep, eliminata sambata in semifinalele turneului de la Stuttgart, a declarat cu zambetul pe buze ca este multumita de felul in care a jucat, dar ca pur si simplu daneza Caroline Wozniacki a fost mai.

Cea mai asteptata nastere din Regat. Cum s-ar putea numi printesa care se va naste in Marea Britanie

Supusii reginei Marii Britanii stau cu ochii pe palatul Kensington. Acolo locuieste ducesa de Cambridge care trebuie sa nasca in cel mult doua zile. Cel putin asta scrie presa din Regat, ca data nasterii sotiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )