Libnet.ro
UNICEF

23:00

Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa

Playtech Playtech,
Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa

Intai Amazon a oferit tablete foarte ieftine utilizatorilor, dar asta pentru ca avea servicii online din care sa scoata bani. Apoi, Google ne-a oferit Nexus 7, tableta care a crescut repede in popularitate datorita pretului. La aproape doi ani de la lansare, tableta de 7 inci e oficial scoasa de la vanzare. Google Nexus 7, [] Google renunta oficial la cea mai de succes tableta a sa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Elvetia este cea mai fericita tara din lume

Trei tari europene se afla pe primele locuri ale unui sondaj despre fericire. Potrivit acestuia, Elvetia este cea mai fericita tara din lume, urmata de Islanda si Danemarca.

Cea mai cautata femeie de catre Stat Islamic, in lacrimi cand vorbeste despre atrocitatile grupului: Cand ma gandesc la asta, ma gandesc ca viata mea este nimic

Cea mai cautata femeie de catre gruparea extremista de stanga Stat Islamic, Vian Dakheel Saeed, vorbeste intr-un interviu emotionant despre actiunile terifiante ale grupului, informeaza CNN. Vian Dakheel.

Cea mai inedita campanie anti-vanatoare! Modele in lenjerie intima si haina de blana, in bratele unui urs imens! FOTO VIDEO

Recent a fost realizata, in Rusia, o campanie cat se poate de inedita, menita sa descurajeze vanatoarea. Doua modele in lenjerie intima si haina de blana au pozat, in ipostaze sexy, in bratele unui urs imens! .

Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume, potrivit revistei People

Actrita Sandra Bullock, in varsta de 50 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, intr-un top realizat anual de revista americana People.

People: Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume

Revista People si-a desemnat castigatoarea din acest an la categoria cea mai frumoasa femeie din lume, titulatura care i-a fost atribuita Sandrei Bullock.

Sandra Bullock e cea mai frumoasa femeie din lume in 2015! Cum a evoluat stilul ei de-a lungul anilor! VIDEO

La aproape 51 de ani, Sandra Bullock a fost aleasa, de revista People, drept cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015. Iata cum a evoluat, de-a lungul anilor, stilul celebrei actrite! .

Topul tarilor cu cea mai puternica cenzura: aici ziaristii n-au niciun cuvant de spus si publicatiile sunt inchise de la o zi pe alta

Meseria de jurnalist poate fi una dintre cele mai dificile, mai ales cand esti nevoit sa lucrezi in tarile in care dictatura face legea, asta mai ales din cauza restrictiilor impuse de catre autoritati in ceea ce priveste libertatea de exprimare. Ca.

Care este legatura dintre mireasa lui Dracula din filmul lui F. F. Coppola si cea mai noua banca din Romania, Idea Bank?

Cum Romanian International Bank tocmai se transforma in Idea Bank si isi propune sa intre in primele zece banci din Romania, e momentul potrivit sa amintim povestea de film a fostilor actionari ai bancii, Florina Liviana Roberts - nascuta la Cluj, devenita actrita la Hollywood si transformata mai apoi in bancher - si sotul ei, americanul Daniel Roberts.

Femeia cu chibriturile. Un virus luat acum 50 de ani a transformat-o in cea mai mare colectionara de cutii de chibrituri din Romania

PASIUNE Dorotea Momir 59 de ani), din Timisoara, este unul dintre cei mai mari colectionari de cutii de chibrituri din Romania. in jumatate de secol, a stranspeste 5. 000 de piese de pe cinci continente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )