Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, dupa infrangerea in fata Carolinei Wozniacki: Zambesc pentru ca am facut un meci bun. Adversara mea a fost mai puternica

B1 B1,
Simona Halep, dupa infrangerea in fata Carolinei Wozniacki: Zambesc pentru ca am facut un meci bun. Adversara mea a fost mai puternica

Simona Halep, eliminata sambata in semifinalele turneului de la Stuttgart, a declarat cu zambetul pe buze ca este multumita de felul in care a jucat, dar ca pur si simplu daneza Caroline Wozniacki a fost mai. continuă pe B1

Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in semifinale la Stuttgart: Am jucat bine astazi, dar Wozniacki a fost uimitoare

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in semifinalele turneului de categorie Premier de la.

Simona Halep, dupa victoria zdrobitoare in fata Sarei Errani: Am nevoie de meciuri la acecst inceput de sezon pe zgura

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, dupa succesul obtinut in fata italiencei Sara Errani, ca se bucura de victoria obtinuta, care ii permite sa joace in continuare la turneul de la Stuttgart si sa.

Simona Halep dupa victoria cu Sara Errani: Am nevoie de meciuri pe zgura

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart si a declarat dupa victoria obtinuta impotriva italiencei Sara Errani ca are nevoie de meciuri in picioare la inceput de sezon pe zgura.

Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata de Caroline Wozniacki, a patra favorita, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

VIDEO Simona Halep la Stuttgart. infrangere cu Wozniacki, dar ce nebunie de puncte!

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

Simona Halep o intalneste pe Caroline Wozniacki in semifinalele turneului de la Stuttgart, competitie de categorie Premier care ofera premii de 731. 000 de dolari.

Halep, dupa semifinala cu Wozniacki: Zambesc pentru ca am facut un meci bun

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, s-a prezentat zambitoare la conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata danezei Caroline Wozniacki, la Stuttgart, romanca declarand ca este multumita de.

Simona Halep la Stuttgart: prima reactie dupa infrangerea cu Wozniacki din semifinale

Simona Halep a cedat dupa aproape trei ore de joc in semifinalele turneului de la Stuttgart, fiind invinsa de Caroline Wozniacki.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Prea multe erori

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate. Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Fortata sa greseasca

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart de categorie Premier) dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate Caro a returnat aproape tot). Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )