Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum vor influenta deszapezirile cresterea economica din 2013. Cand o veni zapada vom vedea cine ramane blocat de ninsori

Antena3 Antena3,
Cum vor influenta deszapezirile cresterea economica din 2013. Cand o veni zapada vom vedea cine ramane blocat de ninsori

Cresterea economica de anul viitor depinde de cat de repede vor fi deszapezite drumurile. Declaratia apartine consilierului guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Acesta spera ca ministrul Transporturilor,. continuă pe Antena3

Tanasescu: Cresterea economica depinde de prioritizarea investitiilor. Un nou parteneriat cu FMI este foarte important

Cheia succesului privind cresterea economica a Romaniei, in 2013, este prioritizarea investitiilor cu surse interne si externe, a declarat, joi, vicepresedintele Bancii Europene de Investitii BEI) Mihai Tanasescu. Tanasescu a afirmat.

Reconstructia dupa uraganul Sandy ar putea contribui la cresterea economica de anul viitor ...

Regiunea de Nord-Est a Statelor Unite se pregateste pentru un ajutor economic nesperat in urma uraganului Sandy, scrie Mediafax. Eforturile de reconstructie ar putea sa propulsa economia cu 140-240 miliarde de dolari si ar contribuie cu 0,5% din PIB la cresterea economica de anul viitor. Toate acestea fata de o pierdere economica estimata la numai 50 miliarde de dolari, potrivit estimarilor Economic Outlook Group, companie de cercetare din Princeton, New Jersey, citata de .

BNR: Romania se aliniaza din 2013 la normele UE privind calculul inflatiei

Romania urmeaza sa se alinieze, din 2013, la reglementarile europene privind calcularea inflatiei, in care ponderea serviciilor in structura cosului de consum va fi mai mare, a declarat, miercuri, Constantin Chirica, director Directia Statistica din BNR, citat de Agerpres. Institutul National de Statistica va schimba de anul viitor metodologia de calcul a inflatiei pentru a o armoniza cu cea din celelalte tari din Uniunea Europeana. Acum, Romania este singura tara care foloseste metoda cheltuielilor medii din gospodarii si in locul conturilor nationale, a spus Chirica, in seminarul EU - COFILE, organizat de Alpha Bank si Banca Nationala, la Sinaia.

Cercetat pentru trafic de influenta, Alin Trasculescu demisioneaza din Parlament

Alin Trasculescu si-a anuntat, in plen, demisia din calitatea de deputat, anunta Mediafax.

Gazele se scumpesc, din 2013, cu 10 %, pentru toate tipurile de consumatori

Gazele se scumpesc de la anul cu 10 procente. Tarifele vor creste pentru consumatorii casnici cu 8% in luna iulie si cu 2 procente in octombrie 2013, se arata in raportul anual al Autoritatii Nationale de.

Adrian Nastase afla pe 28 noiembrie daca i se vor scadea cele sapte zile din pedeapsa

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, miercuri, recursul lui Nastase impotriva deciziei din 2 octombrie prin care Tribunalul Capitalei a stabilit ca zilele in care a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )