Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum vor fi promovate destinatiile turistice din Romania in mediul virtual

România Liberă România Liberă,
Cum vor fi promovate destinatiile turistice din Romania in mediul virtual

Destinatiile turistice din Romania vor fi promovate printr-un joc video, la initiativa unor tineri care s-au gandit ca frumusetile Romaniei pot fi mai bine puse in valoare in mediul virtual, intr-un mod interactiv si educativ, informeaza Digi 24. continuă pe România Liberă

Filmul Aferim!, pentru care Radu Jude a castigat Ursul de Argint la Berlin, va fi lansat pe 6 martie in cinematografele din Romania

Filmul Aferim!, pentru care regizorul Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru regie la cea de-a 65-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, va fi lansat pe 6 martie in cinematografele din Romania. Singurul film romanesc selectat in competitia oficiala a Berlinalei 2015, Aferim! a avut premiera mondiala miercuri, 11 februarie, in cadrul competitiei oficiale a Festivalului de la Berlin.

Prima comuna din Romania cu pista pentru biciclisti. Proiectul a costat peste 500.000 de lei.

Comuna Ciugud din judetul Alba este prima comuna din Romania care are o pista pentru biciclisti. Lunga de 2 kilometri, pista a costat autoritatile peste 500. 000 de euro, insa proiectul a fost finantat cu bani.

Prima comuna din Romania cu pista pentru biciclisti. Proiectul a costat peste 500.000 de lei

Comuna Ciugud din judetul Alba este prima comuna din Romania care are o pista pentru biciclisti. Lunga de 2 kilometri, pista a costat autoritatile peste 500. 000 de euro, insa proiectul a fost finantat cu bani.

Schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. CEC cauta inlocuitor pentru Radu Ghetea

Se anunta schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, isi incheie in aprilie mandatul la conducerea institutiei. Propunerea.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, identificate in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%.

Sebastian Ghita: Servicii secrete straine recruteaza oameni din Romania

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, la un post de televiziune, ca servicii secrete straine ar face recrutari in Romania.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete straine au oameni in politica, presa si justitia din Romania

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat ca servicii secrete straine fac spionaj si recruteaza si in justitie, si in presa, si in politica.

VIDEO Sunt celebru, scoate-ma de aici!, cel mai asteptat reality-show din Romania, incepe luni. Ce probe le asteapta pe vedete

Luni va incepe cel mai spectaculos reality-show asteptat in Romania: Sunt celebru, scoate-ma de aici.

Presa de la Moscova face scenarii pentru ocuparea Europei: Unele obiective militare din Romania ar putea deveni tinte

In timp ce la Minsk liderii europeni incearca sa obtina pacea, Moscova si-a pierdut cu totul simtul realitatii. Un post de televiziune din sfera Kremlinului face calcule in cat timp poate armata rusa sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )