Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum vrea partidul lui Traian Basescu sa imparta Romania

Antena3 Antena3,
Cum vrea partidul lui Traian Basescu sa imparta Romania

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, a declarat sambata, la Timisoara, ca regionalizarea Romaniei trebuie sa fie un proiect asumat politic de toate partidele, in care criteriul . continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Traian Basescu e o forta in sine si nu prin functie. E inzestrat cu un firesc al spunerii, al prestatiei cum rar mi-a fost dat sa intilnesc la un politician postdecembrist

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca Traian Basescu este o forta in sine si nu prin functie. Acesta da ca exemplu valva pe care a starbit-o interviul fostului presedinte in cadrul emisiunii Ultimul.

Liviu Dragnea: Poate ca Traian Basescu este obisnuit ca ei la PMP sa se dea cu capul de pereti. Noi avem relatii civilizate la PSD (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul presedinte Traian Basescu este un om in varsta, nefericit. Mai mult de atat Dragnea a precizat ca in PSD sunt relatii civilizate,.

Liviu Dragnea: Traian Basescu este un om in varsta, nefericit

Liviu Dragnea a declarat, la o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile PSD-ului, referitor la comentariile lui Traian Basescu la adresa lui si a PSD-ului ca fostul presedinte este un om in varsta, nefericit.

Traian Basescu: Codul fiscal va fi adoptat. M-a deranjat interventia BNR, care s-a pus closca pe Cod

Traian Basescu spune ca este de acord cu presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste intoarcerea Codului fiscal la Parlament, insa nu considera corect ca acesta nu s-a consultat cu Guvernul, el aratand totodata ca nu este de acord ca BNR s-a.

Traian Basescu, la Ultimul Cuvant, la trei ani de la Referendum - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, miercuri seara, intr-o editie speciala a emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu si difuzata in exclusivitate de B1 TV. in.

Udrea, exceptionala in memoriile lui Traian Basescu

Traian Basescu se gandeste la pensionare si isi scrie memoriile. Cartea, care va descrie cei 10 ani de mandat in fruntea tarii, va avea si un capitol special, recunoaste fostul.

Traian Basescu recunoaste ca se implica in activitatea serviciilor

Traian Basescu recunoaste ca se implica in activitatea serviciilor de informatii pe vremea cand era la Palatul Cotroceni. Fostul presedinte a dezvaluit ca la bilantul anual al SRI, inainte de.

Traian Basescu recunoaste ca se implica in activitatea serviciilor de informatii

Traian Basescu recunoaste ca se implica in activitatea serviciilor de informatii pe vremea cand era la Palatul Cotroceni. Fostul presedinte a dezvaluit ca la bilantul anual al SRI, inainte de.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Atac de cartier al lui Traian Basescu la adresa presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Fostul presedinte spune ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara ca le va cere ministrilor sai un anumit c.

Traian Basescu: Daca eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toti peretii, ori avea demisia mea

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, faptul ca este inadmisibil ca Liviu Dragnea le cere ministrilor sa aiba un anumit comportament, sustinand ca daca era el prim-ministru ori demisiona, ori Dragnea era dat cu capul de toti peretii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )