Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cumintenia Pamantului. Guvernul va plati 11 milioane de euro pentru opera lui Brancusi

Adevărul Adevărul,
Cumintenia Pamantului. Guvernul va plati 11 milioane de euro pentru opera lui Brancusi

Campania pentru Cumintenia Pamantului nu va fi prelungita de Guvern, asa cum anuntat initial, ci Executivul va suporta diferenta de 11milioane de euro pentru a cumpara opera lui Brancusi. continuă pe Adevărul

Actionarii RCSRDS au decis sa imprumute pana la 800 de milioane euro pentru refinantarea datoriilor si pentru alte scopuri

Adunarea generala extraordinara a actionarilor RCSRDS, companie controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a decis in data de 3 octombrie sa contracteze una sau mai multe finantari in valoare totala de pana la opt sute de milioane euro, pentru o durata care nu va depasi 10 ani si care vor fi folosite in scop de refinantare a datoriilor Societatii, precum si in alte scopuri stabilite de Consiliul de Administratie, potrivit unei decizii publicate marti, 11 octombrie, in Monitorul Oficial. RCSRDS avea la sfarsitul anului 2015 datorii de peste 4,4 miliarde lei, mai mult decat Orange si Vodafone impreuna, dar mai putin decat fostul Cosmote, ale carui datorii depaseau 5,1 miliarde lei.

Renault va utiliza Realitatea Virtuala pentru a dezvolta masini in Romania si primeste ajutoare de circa 1,2 milioane euro pentru asta

Renault Technologie Roumanie RTR) vrea sa foloseasca Realitatea Virtuala VR) pentru a dezvolta masini la noi in tara, iar in acest sens va primi fonduri nationale si UE de peste 1,2 milioane euro, contributia companiei fiind de aproximativ 1,24 milioane euro, reiese dintr-o stire Agerpres.

Cumintenia Pamantului, platita din bani de la Buget, expusa pentru vizitatori la Muzeul Satului

Guvernul anunta ca opera Cumintenia Pamantului va fi achizitionata de catre stat si expusa la muzeul National al Satului Dimitrie Gusti . Guvernul a decis si constituirea Fondului Brancusi, din resursele caruia vor putea fi achizitionate opere de arta contemporana si opere apartinand categoriei tezaurului patrimoniului cultural national.

ISU va plati 20 milioane de euro pentru o linie tehnica de spalare a echipamentelor de protectie

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) va plati 20 de milioane de euro, cu TVA inclusa, pentru o linie tehnica de spalare si intretinere a echipamentelor de protectie purtate de pompieri la interventii, achizitionata de la firma Drager Safety Romania, care a castigat contractul in urma unei licitatii, potrivit unor surse din presa.

Indicii BVB, in depreciere, pe fondul unei lichiditati de doar 2,56 milioane euro

Indicii BVB au incheiat sedinta de ieri in depreciere, in contextul in care volumul total de tranzactionare a fost de 11,59 milioane de lei 2,56 milioane euro), mai mic decat vineri 2,8 milioane euro).

Vor fi alocate 30 de milioane de euro pentru Programul Diaspora Start-up

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor ExterneMAE), prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni au deschis, astazi, apelul pentru Programul Diaspora Start-up, cu o alocare de 30 milioane euro din Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020, se precizeaza intr-un comuniat al institutiei.

Agricover Credit se imprumuta de la BCR cu 12 milioane de euro pentru finantarea agricultorilor

Agricover Credit IFN, compania specializata in finantari pentru sectorul agricol a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabar Kanani, contracteaza de la Banca Comerciala Romana BCR) o facilitate de credit de tip revolving de 52 milioane de lei aproape 12 milioane euro), pe o perioada de un an.

Guvern: Cumintenia Pamantului va fi achizitionata de catre stat si expusa intr-un muzeu din Bucuresti

Subscriptia publica pentru sculptura Cumintenia pamantului nu va fi prelungita, Guvernul urmand a plati suna restanta de la buget, potrivit unui comunicat de presa al.

Guvern: Cumintenia Pamantului va fi achizitionata de catre stat si expusa intr-un muzeu din Bucuresti

Subscriptia publica pentru sculptura Cumintenia pamantului nu va fi prelungita, Guvernul urmand a plati suna restanta de la buget, potrivit unui comunicat de presa al.

Sotia premierului roman, Valerie Ciolos, concert pentru Cumintenia Pamantului

Valerie Ciolos a cantat sambata seara, pe scena Casei de Cultura din Oradea, cateva piese de pe singurul album din cariera sa, Grace. A fost modul in care Valerie Ciolos, al carei nume de scena este Yohanna Grace, a promovat campania de strangere de fonduri pentru sculptura Cumintenia Pamantului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )