Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vor fi alocate 30 de milioane de euro pentru Programul Diaspora Start-up

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vor fi alocate 30 de milioane de euro pentru Programul Diaspora Start-up

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor ExterneMAE), prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni au deschis, astazi, apelul pentru Programul Diaspora Start-up, cu o alocare de 30 milioane euro din Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020, se precizeaza intr-un comuniat al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Actionarii RCSRDS au decis sa imprumute pana la 800 de milioane euro pentru refinantarea datoriilor si pentru alte scopuri

Adunarea generala extraordinara a actionarilor RCSRDS, companie controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a decis in data de 3 octombrie sa contracteze una sau mai multe finantari in valoare totala de pana la opt sute de milioane euro, pentru o durata care nu va depasi 10 ani si care vor fi folosite in scop de refinantare a datoriilor Societatii, precum si in alte scopuri stabilite de Consiliul de Administratie, potrivit unei decizii publicate marti, 11 octombrie, in Monitorul Oficial. RCSRDS avea la sfarsitul anului 2015 datorii de peste 4,4 miliarde lei, mai mult decat Orange si Vodafone impreuna, dar mai putin decat fostul Cosmote, ale carui datorii depaseau 5,1 miliarde lei.

Renault va utiliza Realitatea Virtuala pentru a dezvolta masini in Romania si primeste ajutoare de circa 1,2 milioane euro pentru asta

Renault Technologie Roumanie RTR) vrea sa foloseasca Realitatea Virtuala VR) pentru a dezvolta masini la noi in tara, iar in acest sens va primi fonduri nationale si UE de peste 1,2 milioane euro, contributia companiei fiind de aproximativ 1,24 milioane euro, reiese dintr-o stire Agerpres.

Agricover Credit se imprumuta de la BCR cu 12 milioane de euro pentru finantarea agricultorilor

Agricover Credit IFN, compania specializata in finantari pentru sectorul agricol a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabar Kanani, contracteaza de la Banca Comerciala Romana BCR) o facilitate de credit de tip revolving de 52 milioane de lei aproape 12 milioane euro), pe o perioada de un an.

Cumintenia Pamantului. Guvernul va plati 11 milioane de euro pentru opera lui Brancusi

Campania pentru Cumintenia Pamantului nu va fi prelungita de Guvern, asa cum anuntat initial, ci Executivul va suporta diferenta de 11milioane de euro pentru a cumpara opera lui Brancusi.

VIDEO. Donatie de aproape un milion si jumatate de euro pentru pacientii romani purtatori de stoma

Asociatia Modeneza pentru Incontinenti si Stomizati AMIS), cu sprijinul Crucii Rosii Italiene, al Fundatiei italo-americane Fillipo Marazzi si al Ordinului Cavalerilor de Malta, in parteneriat cu RIN Grand Hotel, a facut o donatie catre Asociatia Purtatorilor de Stoma Cutanata din Romania APSCR) si catre Spitalul din Gura Humorului si catre doua manastiri din Nordul Moldovei. Valoarea totala a donatiilor se ridica la aproximativ 1,4 milioane de euro.

Populatia poate depune dosare pentru programul Casa Verde

ACTUALIZARE 09:57 Cozi pentru depunerea dosarelor pentru programul Casa Verde Cozi de sute de persoane s-au format in fata sediilor Agentiei pentru Protectia Mediului din mai multe judete din tara, pentru ca cei interesati sa isi depuna dosarul sa fie siguri ca se vor inscrie in programul Casa Verde, transmit televiziunile de stiri.

ISU va plati 20 milioane de euro pentru o linie tehnica de spalare a echipamentelor de protectie

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) va plati 20 de milioane de euro, cu TVA inclusa, pentru o linie tehnica de spalare si intretinere a echipamentelor de protectie purtate de pompieri la interventii, achizitionata de la firma Drager Safety Romania, care a castigat contractul in urma unei licitatii, potrivit unor surse din presa.

Indicii BVB, in depreciere, pe fondul unei lichiditati de doar 2,56 milioane euro

Indicii BVB au incheiat sedinta de ieri in depreciere, in contextul in care volumul total de tranzactionare a fost de 11,59 milioane de lei 2,56 milioane euro), mai mic decat vineri 2,8 milioane euro).

Zeci de buzoieni asteapta in ploaie sa depuna dosare pentru programul Casa Verde

Peste 50 de persoane asteapta, si marti, in ploaie, in fata sediului Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Buzau pentru a-si depune dosarele pentru programul Casa Verde, reprezentantii institutiei spunand ca pana acum au fost primite.

Nereguli in Teleorman, la depunerea dosarelor pentru programul Casa Verde: Un cititor sesizeaza ca s-au facut liste incepand de vineri, iar oamenii care au venit in aceasta dimineata, la termenul stabilit de lege, sa depuna dosarele, nu mai prind finanta

Un cititor HotNews. ro sesizeaza faptul ca cetatenii care au venit in aceasta dimineata sa depuna dosarele pentru programul Casa Verde la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului APM)Teleorman nu mai prind finantare deoarece s-au facut niste liste cu doritori, tinute de firma de paza a agentiei, inca de vineri, astfel ca in aceasta dimineata erau deja in fata circa 200 de persoane. Contactat de HotNews. ro, Ion Radulescu, seful APM Teleorman, a declarat ca a aceste liste au fost facute de cetateni, care au venit si s-au trecut la coada incepand de vineri, iar apoi, dupa ce oamenii au inceput sa se certe au fost preluate de firma de paza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )