Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cupa Davis: Cehia castiga pentru a doua oara consecutiv trofeul

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Cehia castiga pentru a doua oara consecutiv trofeul

Echipa Cehiei a castigat, duminica, pentru a doua oara consecutiv trofeul Cupa Davis, dupa ce a invins, in finala de la Belgrad, cu scorul general de 3-2, formatia Serbiei. continuă pe Hotnews

Cehia castiga Cupa Davis in fata Serbiei

Pentru al doilea an consecutiv echipa Cehiei a cucerit salatiera de argint, trofeul atribuit campioanei din Cupa Davis.

CUPA DAVIS Cehia conduce Serbia cu 2-1

Cehia se afla in avantaj in Cupa Davis, aceasta conducand Serbia cu scorul de 2-1 dupa primele doua zile, astfel incat mai are nevoie de o singura victorie.

Cu un Djokovici nu se castiga Cupa Davis! Cehia a invins Serbia cu 3-2 si a castigat Salatiera de Argint, chiar la Belgrad, in fata fanaticilor suporteri sarbi

Novak Djokovici a castigat degeaba doua meciuri pentru Serbia in finala Cupei Davis, Cehia reusind sa se impuna la general cu 3-2, obtinand astfel trofeul Salatiera de Argint.

Cu un Djokovici nu se castiga Cupa Davis! Cehia a invins Serbia cu 3-2 si a castigat Salatiera de Argint, chiar la Belgrad

Novak Djokovici a castigat degeaba doua meciuri pentru Serbia in finala Cupei Davis, Cehia reusind sa se impuna la general cu 3-2, obtinand astfel trofeul Salatiera de Argint.

Productia de petrol a SUA a depasit importurile pentru prima oara in 18 ani

Productia de petrol a SUA a depasit importurile in luna octombrie, pentru prima oara dupa februarie 1995, anunta Administratia pentru Informatie in Energie de la Washington EIA).

Cehia conduce Serbia in finala Cupei Davis

Echipa Cehiei conduce Serbia la Belgrad in finala Cupei Davis dupa primele doua zile de competie, cu 2-1, dupa ce au inclinat balanta in favoarea lor in meciul de dublu.

Cupa Davis: Novak Djokovic - Radek Stepanek, primul meci al finalei competitiei

Novak Djokovic, locul 2 in clasamentul ATP, il va intalni pe Radek Stepanek, locul 44 in lume, in primul meci al finalei Cupei Davis dintre Serbia si Cehia. Ultimul act la competitiei se va disputa la Belgrad.

Sergio Ramos va deveni tata pentru prima oara: Vrem sa fiti partasi la fericirea noastra (FOTO)

Sergio Ramos, fundasul formatiei Real Madrid, a anuntat prin intermediul unui mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, ca va deveni tata pentru prima data. Vrem sa fiti partasi la fericirea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )