Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cupa Ligii: Concordia Chiajna va juca finala cu Steaua, dupa 1-1 cu Dinamo (3-0 in tur)

Hotnews Hotnews,
 Cupa Ligii: Concordia Chiajna va juca finala cu Steaua, dupa 1-1 cu Dinamo (3-0 in tur)

Inamo Bucuresti, ocupanta locului patru in play-off-ului Ligii 1, a remizat, joi, scor 1-1, in meciul jucat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, din returul semifinalelor din Cupa Ligii. Au marcat: Gnohere 14' / Bucurica 78'. continuă pe Hotnews

Cupa Ligii: Concordia Chiajna a remizat cu Dinamo si s-a calificat in finala

Formatia Concordia Chiajna s-a calificat in finala Cupei Ligii dupa ce a remizat, joi seara, in deplasare, scor 1-1, cu echipa Dinamo, in mansa secunda a semifinalelor competitiei, faza in care in tur s-a impus cu 3-0.

Cupa Ligii: Echipele probabile la Astra-Steaua (18:30)

Marius Sumudica si Laurentiu Reghecampf au anuntat ca vor folosi mai multe rezerve la meciul de miercuri seara din returul semifinalelor Cupei Ligii. Astra si Steaua se intalnesc din nou, sambata seara, pentru duelul din campionat care poate decide in mare masura soarta titlului, iar titularii ambelor formatii sunt menajati pentru acea partida.

LIVE Cupa Ligii, Semifinale: Dinamo - Concordia Chiajna 1-1

Dinamo trebuie sa remonteze un 0-3 pentru a putea spera la calificarea in finala Cupei Ligii. Acolo asteapta Steaua dupa 1-0 si 2-0 cu Astra Giurgiu in cealalta semifinala.

MINUT cu MINUT Cupa Ligii, Semifinale: Dinamo - Concordia Chiajna 1-1

Dinamo avea nevoiesa remonteze un 0-3 pentru a putea spera la calificarea in finala Cupei Ligii. Acolo asteapta Steaua dupa 1-0 si 2-0 cu Astra Giurgiu in cealalta semifinala.

LIVE Cupa Ligii, Semifinale: Dinamo - Concordia Chiajna (19:00)

Dinamo trebuie sa remonteze un 0-3 pentru a putea spera la calificarea in finala Cupei Ligii. Acolo asteapta Steaua dupa 1-0 si 2-0 cu Astra Giurgiu in cealalta semifinala.

Dinamo n-a reusit remontada si rateaza finala Cupei Ligii

Concordia Chiajna este a doua finalista a Cupei Ligii din acest sezon, dupa ce a remizat 1-1 joi seara in Stefan cel Mare cu Dinamo.

Cupa Ligii Steaua se califica in finala dupa ce a invins Astra cu 2-0/ Miza ramane insa campionatul

Steaua Bucuresti a invins, miercuri, scor 2-0, in meciul jucat pe stadionul Marin Anastasovici cu Astra Giurgiu, din returul semifinalelor din Cupa Ligii. Bawab a reusit o dubla pentru stelisti, iar echipa antrenata de Marius Sumudica a ratat un penalty, prin Alexandru Ionita, in minutul 58, la scorul de 2-0 pentru Steaua.

MINUT cu MINUT Cupa Ligii, Semifinale: Astra - Steaua 0-2

Ati urmarit astazi live text de la ora 18:30 returul semifinalei Astra Giurgiu-Steaua din Cupa Ligii. In tur, la Pitesti, a fost 1-0 pentru Steaua prin golul marcat de Tade. Astra si Steaua s-au intalnit de 30 de ori in competitiile oficiale, de 13 ori s-au impus ros-albastrii, de 9 ori giurgiuvenii, iar alte 8 jocuri s-au terminat la egalitate.

Fotbalul intern costa cat cel european. Ce preturi au biletele la meciurile Astra Giurgiu si Steaua din Cupa Ligii si Liga 1

Astra Giurgiu liderul campionatului iuntern a stabilit preturi foarte mari la bilete pentru derby-urile cu Steaua, din Cupa Ligii, respectiv campionat. Cine vrea sa asiste din tribune la partida de miercuri va trebui sa scoata din buzunar 50 de lei, in timp ce pentru disputa de sambata un tichet costa 100 de lei.

Marica revine la Steaua in meciul cu Astra din Cupa Ligii

Refacut dupa ultima accidentare pe care a suferit-o in partida de campionat cu Pandurii, atacantul Ciprian Marica este anuntat la Steaua in meciul de miercuri seara cu Astra Giurgiu din returul semifinalelor Cupei Ligii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )