Libnet.ro
UNICEF

17:16

Cupa Mondiala 2014: cum afli informatii in timp real direct de la Google

Adevărul Adevărul,
Cupa Mondiala 2014: cum afli informatii in timp real direct de la Google

In avanpremiera Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, Google s-a pregatit si a integrat cautarile inteligente pentru a ajuta oamenii sa se informeze mai usor. continuă pe Adevărul

Google te ajuta sa te informezi despre Cupa Mondiala 2014

In timpul Campionatului Mondial, daca sunteti pe drum si vreti informatii rapide, puteti sa scrieti pur si simplu nuemle echipelor participante si veti primi informatii despre acestea sau despre meciuri. Primul meci al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 este Brazilia Croatia. Daca le cautati fix asa brazilia croatia veti primi cardul de informatii al meciului. in timpul partidei veti afla cine sunt jucatorii care sunt pe teren, golurile, fazele cele mai importante si clasamentul grupeidirect de pe Google. Asa [].

Italia propune doua guri de foc teribile pentru Cupa Mondiala

Cu sase zile inaintea debutului la Cupa Mondiala impotriva Angliei, echipa Italiei si-a reglat tirul intr-un amical cu Fluminense, fosta campioana a Braziliei, in care cei doi atacanti au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Top 5 aplicatii pentru Cupa Mondiala 2014

Mai sunt cateva zile pana pe 12 iunie, ziua in care incepe Campionatul Mondial, cel mai asteptat eveniment sportiv al anului. Dar, cu zeci de meciuri jucate in patru saptamani in 12 orase, sa-ti urmaresti echipa si jucatorii favoriti nu este o sarcina destul de usoara.

Peste 2000 de suporteri argentinieni interzisi la Cupa Mondiala

Autoritatile braziliene au anuntat cu doar doua zile inaintea startului Cupei Mondiale ca peste 2000 de suporteri argentinieni nu vor avea dreptul sa participe la festivalul fotbalului din aceasta vara.

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala, pentru ca Selecao sa isi poata lua revansa pentru infrangerea din 1950. in urma cu 64 de ani, Brazilia era marea favorita a Cupei Mondiale pe.

Schimbari de ultim moment in loturile Columbiei si Ecuadorului pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, si cel al Ecuadorului, Reinaldo Rueda, au fost obligati sa faca schimbari de ultim moment in loturile pentru Cupa Mondiala, din cauza unor accidentari. Astfel, in.

Pele viseaza la o finala cu Uruguay

Marele Pele isi doreste o finala revansa cu Uruguay la Cupa Mondiala din acest an pentru a-si lua revansa dupa infrangerea din 1950.

Echipa nationala a Camerunului va participa la Cupa Mondiala dupa ce jucatorii au ajuns la un consens cu federatia de fotbal din tara lor

Jucatorii nationalei Camerunului, au decis sa zboare in aceasta noapte spre America de Sud pentru participarea la Cupa Mondiala, dupa ce anterior au refuzat sa paraseasca capitala Yaounde din cauza unor probleme financiare, informeaza AFP.

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala.

Frank Ribery rateaza Cupa Mondiala

Frank Ribery, atacantul Frantei rateaza Cupa Mondiala din cauza unor probleme la spate, a anuntat azi selectionerul Didier Deschamps.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )