Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cupa Mondiala de Fotbal: Anglia - Uruguay, scor 1-2 in grupa D

B1 B1,
Cupa Mondiala de Fotbal: Anglia - Uruguay, scor 1-2 in grupa D

Anglia a pierdut, joi seara, pe Arena Corinthians, Sao Paulo, in fata nationalei Uruguaylui, cu scorul de 1-2, in preliminariile Cupei Mondiale, relateazaHotNews. Pentru Anglia a marcat Wayne Rooney in. continuă pe B1

CM Fotbal Anglia - Uruguay 1-2 Spectacol total. Suarez reuseste dubla/ Anglia depinde de Italia si de jocul rezultatelor

Suarez si Cavani au dovedit inca o data ca formeaza unul din cele mai puternice atacuri de la acest Mondial. Anglia a dominat prima repriza si jocul in general, dar sud americanii au raspuns taios pe contraatac punand in pericol de multe ori poarta lui Joe Hart, un portar departe de renumele sau in aceste prime doua partide. In schimb, Canibalul Suarez a aratat de ce este considerat atacantul momentului in Anglia si Europa marcand o dubla. Rooney a fost cel mai bun om al englezilor, lovind bara in prima repriza si reusind golul egalizator. Insuficient insa, iar Anglia are nevoie de Italia si jocul rezultatelor pentru a merge mai departe. vezi in text desfasurarea partidei si foto cu principalele momente.

Avancronica Uruguay-Anglia, inclestarea zilei la Cupa Mondiala. Revine Luis Suarez (LIVE, 22:00)

Pentru ambele echipe o infrangere ar fi sinonima cu dezastrul, iar dupa cele aratate in prima runda a competitiei Uruguay si Anglia sunt doua echipe datoare fanilor fotbalului din intreaga lume.

Franta face scor cu Honduras

Franta nu a intampinat niciun fel de probleme din partea Hondurasului, scor 3-0, intr-un meci contand pentru Grupa E de la Cupa Mondiala, in care a fost folosita pentru prima data tehnologia video Goal-Control. Benzema cu o dubla si Valladares autogol) au completat lista marcatorilor. Hondurasul a evoluat cu un om mai putin intreaga repriza secunda. Sandro Ricci a avut nevoie de suportul tehnologiei pentru a depista autogolul portarului hondurian. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cupa Mondiala: Rusia - Coreea de Sud, scor 1-1, Brazilia - Mexic, scor 0-0

Reprezentativa Braziliei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, marti, la Fortaleza, in compania selectionatei Mexicului, in etapa a doua a grupei A de la Cupa Mondiala. Brazilia: Julio Cesar -.

Anglia Uruguay, meci de totul sau nimic

Cupa Mondiala din Brazilia continua cu cel de al doilea tur al fazei grupelor. Meciul Uruguay-Anglia, disputat pe 18 iunie, la Sao Paulo, de la ora 22. 00, ora Romaniei, este primul derby din turul doi al Mondialului de fotbal. Atat englezii, cat si sud-americanii isi pun toate sperantele in aceasta partida pentru a-si pastra sansele de calificare in optimi.

Cupa Mondiala: Olanda - Australia, scor 3-2, in grupa B

Olanda a invins, miercuri, la Porto Alegre, cu scorul de 3-2 1-1), selectionata Australiei, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei B de la Cupa Mondiala, relateaza Mediafax. Pentru Olanda au marcat.

Cupa Mondiala: Germania - Portugalia, scor 4-0, in grupa G

Germania a invins, luni, la Salvador, cu scorul de 4-0 3-0), selectionata Portugaliei, intr-un meci contand pentru grupa G de la Cupa Mondiala, in care atacantul Thomas Muller a reusit primul hattrick al.

Cupa Mondiala: Argentina a invins Bosnia-Hertegovina, scor 2-1

Reprezentativa Argentinei a invins, duminica, pe arena Maracana, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Bosniei-Hertegovina, intr-un meci contand pentru grupa F de la Cupa Mondiala din Brazilia. Pentru.

Nigeria - Iran 0-0. Prima remiza si primul meci fara goluri de la Cupa Mondiala din Brazilia

Nigeria si Iran au terminat la egalitate, scor 0-0, primul lor meci de Cupa Mondiala din Brazilia, disputat la Curitiba, in cadrul grupei F. Este prima remiza si prima partida fara goluri de la actuala editie a C.

SLIDE Cele mai tari glume pe seama eliminarii Spaniei de la Cupa Mondiala

Eliminarea prematura a Spaniei dupa doar doua meciuri la Cupa Mondiala din Brazilia a generat o imensa tristete si dezamagire in randul fanilor iberici, dar a starnit si un urias val de glume pe seama campioanei mondiala. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea culese de pe retelele de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )