Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cupa Mondiala: Grecia, invinsa de Columbia, scor 3-0

B1 B1,
Cupa Mondiala: Grecia, invinsa de Columbia, scor 3-0

Grecia a fost invinsa, sambata seara, de selectionata Columbiei, scor 3-0, in primul meci al grupei C de la Cupa Mondiala. Golurile au fost marcate de Armero 5, Gutierez 58 si James Rodriguez 90+3. in. continuă pe B1

Columbia obtine cea mai clara victorie din istoria participarilor sale la Cupa Mondiala, 3-0 cu Grecia

Grecia, echipa care a eliminat Romania la barajul pentru Cupa Mondiala, a inceput turneul final cu un esec, fiind invinsa la Belo Horizonte de Columbia, scor 0-3, in primul meci din cadrul grupei C. Pentru.

Cupa Mondiala, de stiut despre meciurile din Ziua 3

Cele mai interesante lucruri pe marginea meciurilor din ziua a treia de la Cupa Mondiala, Columbia-Grecia 19:00), Uruguay-Costa Rica 22:00), Anglia-Italia 01:00) si Coasta de Fildes-Japonia 04:00). Meciurile sunt live aici.

CADOU DE INCEPUT Brazilia debuteaza cu o victorie discutabila la Cupa Mondiala

Atunci cand imnul Braziliei s-a cantat pe Stadionul Sao Paolo toata lumea a putut simti ca Brazilia joaca la Cupa Mondiala. Numai ca gazdele si-au marcat un autogol si mai tarziu au avut nevoie de un penalty inventat de arbitrul de centru pentru a trece in fata cu 2-1. LINKURI RAPIDE: Stiri Cupa Mondiala |Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste o Cupa Mondiala de Fotbal. Iata cateva lucruri interesante despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala de fotbal.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Anglia - Italia, duelul dintre doua foste campioane mondiale

Doua foste campioane mondiale, Anglia si Italia, se vor intalni la Manaus, in grupa D, in cel mai interesant meci de sambata de la Cupa Mondiala si unul dintre cele mai asteptate dueluri din prima faza a.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Louis Van Gaal

Intr-unul dintre cele mai asteptate dueluri din faza grupelor de la Cupa Mondiala din Brazilia, Olanda a predat Spaniei o adevarata lectie de fotbal si si-a luat o revansa spectaculoasa pentru infrangerea.

Anglia-Italia, meciul vedeta de astazi la Cupa Mondiala (echipe probabile, LIVE 1:00)

Arena Amazonia din Manaus va gazdui in aceasta noapte de la ora 1:00 al doilea mare derby al rundei inaugurale la Cupa Mondiala. Anglia intalneste Italia intr-un duel al fostelor campioane, un meci care ar putea tine oricand loc de finala.

Chile a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala din Brazilia, 3-1 cu Australia

Chile a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala din Brazilia, reusind sa invinga nationala Australiei cu scorul de 3-1, intr-un meci din grupa B disputat la Cuiaba. Este pentru prima oara din 1962, an in care au.

SLIDE Topul celor mai bine platiti fotbalisti de la Cupa Mondiala

Va prezentam in acest material tip slide topul 10 al celor mai bine platiti jucatori prezenti la Cupa Mondiala din Brazilia. Un top dominat de jucatori europeni si sud-americani care au acelasi numitor comun: Premier League.

Cifrele zilei de vineri la Cupa Mondiala

Ziua de vineri programeaza trei partide la Cupa Mondiala:19:00: Mexic - Camerun Grupa A),22:00: Spania - Olanda Grupa B) si de la ora1:00: noaptea Chile - Australia Grupa B). Mai jos, cele mai interesante cifre despre aceste echipe. Pentru programul complet al CM 2014 apasati aici.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )