Libnet.ro
UNICEF

17:30

SLIDE Topul celor mai bine platiti fotbalisti de la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
SLIDE Topul celor mai bine platiti fotbalisti de la Cupa Mondiala

Va prezentam in acest material tip slide topul 10 al celor mai bine platiti jucatori prezenti la Cupa Mondiala din Brazilia. Un top dominat de jucatori europeni si sud-americani care au acelasi numitor comun: Premier League. continuă pe Online Sport

Spania, cea mai valoroasa echipa de la Mondiale. Topul celor mai scumpe nationale participante la turneul final

Campioana mondial en-titre, Spania, conduce detasat in topul celor mai scumpe nationale care vor participa la Cupa Mondiala, competitie care va debuta joi, la Sao Paolo cu partida Brazilia-Croatia ora 23, ora Romaniei).

Topul celor mai ieftine si celor mai scumpe orase din lume pentru city-break

TripAdvisor, cel mai important site de turism din lume, a facut publice rezultatele studiului TripIndex Cities, pe baza carora au fost desemnate cele mai mai scumpe, dar si cele mai ieftine destinatii pentru vacante de tip city-break, in 2014.

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj: Primii 10 jucatori au 'muscat' peste 80% din piata DIY, estimata la 2 MLD. euro

Anul 2013 in piata romaneasca de bricolaj a fost unul extrem de interesant. Atat prin schimbarile din piata, prin achizitiile din industrie, dar mai ales evolutia pe piata de profil , sectorul DIY nu a fost unul lipsit de surprize anul trecut. Primii.

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj

Anul 2013 in piata romaneasca de bricolaj a fost unul extrem de interesant. Atat prin schimbarile din piata, prin achizitiile din industrie, dar mai ales evolutia pe piata de profil, sectorul DIY nu a fost unul lipsit de surprize anul trecut. Primii 10 jucatori din piata au muscat peste 80% din piata de bricolaj.

FOTO Topul celor mai scumpe imobile scose la vanzare in Romania

Cele mai scumpe imobile scoase spre vanzare in Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropiere de sediul Bancii Nationale a Romaniei, la un pret 7,5 milioane de euro, si o vila din zona Piata Romana, pentru care proprietarul cere 7 milioane de euro.

Simona Halep, locul 4 intr-un top al celor mai mari sportivi romani din istorie

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul patru intr-un top al celor mai mari sportivi romani din toate timpurile.

Topul curierilor cu afaceri de MIL. de euro in 2013

Cei mai mari zece jucatori de pe piata romaneasca de curierat au inregistrat anul trecut afaceri in crestere cu doua cifre, pe o piata care a urcat cu 25%, la aproximativ 250 de milioane de euro, ritmul de crestere urmand sa se mentina si in acest an,.

Fara Kinect, jocurile de Xbox One arata mult mai bine

Tot mai multi dezvoltatori de jocuri au inceput sa profite de resursele ramase libere dupa ce Microsoft a decis sa ofere Xbox One fara Kinect. in urma cu aproximativ o luna anuntam ca Microsoft a scazut pretul la Xbox One cu 100 de dolari pentru ca a decis sa-l ofere fara senzorul Kinect in pachet. Tot atunci, pentru ca o mare parte din resursele consolei s-au eliberat, gigantul din Redmond a dechis portile dezvoltatorilor de a folosi o parte semnificativ [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )