Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cupa Romaniei. FC Brasov a invins echipa Farul Constanta, scor 1-0, si s-a calificat in optimi

Antena3 Antena3,
Cupa Romaniei. FC Brasov a invins echipa Farul Constanta, scor 1-0, si s-a calificat in optimi

Echipa FC Brasov s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), formatia Farul Constanta, din Liga a II-a, in 16-imile. continuă pe Antena3

Cupa Romaniei. Gaz Metan Medias a invins echipa FC Caracal, scor 2-1, si s-a calificat in optimi

Formatia Gaz Metan Medias a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-0), echipa FC Caracal, din Liga a III-a, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana si s-a calificat in optimile.

Cupa Romaniei: CFR Cluj si FC Brasov s-au calificat in optimile competitiei

Echipele CFR Cluj si FC Brasov s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce au trecut de ACS Berceni,respectiv de Farul Constanta, informeaza Mediafax. Ardelenii au invins, mi.

Cupa Romaniei. Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimi

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana. Formatia bucuresteana ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Vointa.

Cupa Romaniei: Ceahlaul a invins Gloria Bistrita, scor 4-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 2-0), formatia Gloria Bistrita, in primul meci.

Cupa Romaniei: Otelul Galati s-a calificat in optimi dupa ce a invins Sportul Studentesc cu 1-0

Otelul Galati a reusit calificarea in optimile Cupei Romaniei Timisoreana dupa ce a invins, in deplasare, cu scor 1-0, formatia Sportul Studentesc. Rezultatul meciului a fost stabilit in prima.

Cupa Romaniei. CFR Cluj a invins ACS Berceni, scor 2-0, si s-a calificat in optimi

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), formatia ACS Berceni, din Liga a II-a, intr-un meci din.

Cupa Romaniei. Petrolul Ploiesti a invins Damila Maciuca, scor 2-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), formatia Damila Maciuca, din Liga a II-a,.

Cupa Romaniei. Delta Tulcea, in optimi, dupa ce a invins Universitatea Cluj, scor 2-1

Formatia Universitatea Cluj a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), de echipa Delta Tulcea, din Liga a II-a, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, ratand astfel.

Cupa Romaniei. FC Vaslui, eliminata de FC Botosani, scor 0-1. Moldovenii se duc in optimi

Echipa FC Vaslui a fost eliminata in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia FC Botosani, din Liga a II-a.

Cupa Romaniei. Concordia Chiajna s-a calificat in optimi, dupa 3-2 cu Soimii Pancota

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-0), formatia Soimii Pancota, din Liga a III-a, intr-un.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )