Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cupa Romaniei. Concordia Chiajna s-a calificat in optimi, dupa 3-2 cu Soimii Pancota

Antena3 Antena3,
Cupa Romaniei. Concordia Chiajna s-a calificat in optimi, dupa 3-2 cu Soimii Pancota

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-0), formatia Soimii Pancota, din Liga a III-a, intr-un. continuă pe Antena3

Concordia Chiajna a invins Soimii Pancota, scor 3-2, si s-a calificat in optimile Cupei ...

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-0), formatia Soimii Pancota, din Liga a III-a, intr-un meci din 16-imile de finala ale competitiei, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Lengyel 33 autogol, Simion 45 si Fl. Ilie 90+2, in timp ce pentru gazde au inscris A. Mihai 72 si Leucuta 79. In optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana s-a mai .

Concordia s-a calificat la Pancota cu un gol in prelungirile regulamentare

Concordia Chiajna este a doua echipa calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa 3-2 pe terenul Soimilor din Pancota.

Cupa Romaniei: Marti debuteaza 16-imile de finala

Ceahlaul - Gloria Bistrita si Soimii Pancota - Concordia Chiajna sunt primele partide care se vor desfasura din faza 16-imilor Cupei Romaniei la fotbal. Ambele dispute vor incepe la ora 16. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Polo: CSM Digi Oradea a castigat Cupa Romaniei.

CSM Digi Oradea a cucerit Cupa Romaniei la polo pe apa masculin, dupa ce a invins pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 8-7 3-1, 0-1, 2-2, 3-3), sambata, in meciul decisiv al turneului de la Tg. Mures. In alte meciuri s-au inregistrat, potrivit Agerpres, rezultatele: AMEFA Arad - Poli Cluj 6-8 3-1, 1-2, 1-3, 1-2) si Steaua - Crisul Oradea 18-4 5-2, 3-1, 4-0, 6-1). Golgheterul turneului a fost stelistul Codrin Cotrau, cu 15 goluri marcate, conform site-ului oficial al Federatiei Romane de Polo.

CSM Oradea a castigat Cupa Romaniei la polo

Campioana CSM Oradea a castigat, sambata, la Tg. Mures, Cupa Romaniei, invingand in meciul decisive formatia Dinamo Bucuresti, scor 8-7 3-1, 0-1, 2-2, 3-3).

Cupa Romaniei. Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimi

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana. Formatia bucuresteana ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Vointa.

Cupa Romaniei: Ceahlaul a invins Gloria Bistrita, scor 4-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 2-0), formatia Gloria Bistrita, in primul meci.

Cupa Romaniei: Dinamo - Vointa Sibiu, 2-1, dupa prelungiri

Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins formatia Vointa Sibiu, din Liga a II-a, relateaza Mediafax. Rezultatul meciul a fost stabilit in.

LIVE Cupa Romaniei

Apasati aici pentru a urmari in direct partidele din 16-imile Cupei Romaniei 2012/2013.

LIVE Cupa Romaniei. Dinamo-Sibiu 2-1. Urmeaza Petrolul-Maciuca (21:30)

Ultimele doua meciuri ale zilei din cadrul saisprezecimilor Cupei Romaniei sunt in direct la Onlinesport. Dinamo intalneste Vointa Sibiu, iar Petrolul Ploiesti pe Damila Maciuca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )