Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cupa Romaniei: Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

Hotnews Hotnews,
Cupa Romaniei: Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Vointa Sibiu, din Liga a II-a, intr-un meci din 16-imile de finala ale competitiei, potrivit Mediafax. In optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana s-au mai calificat echipele Ceahlaul Piatra Neamt si Concordia Chiajna. continuă pe Hotnews

Cupa Romaniei. Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimi

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana. Formatia bucuresteana ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Vointa.

Dinamo a invins Vointa Sibiu, scor 2-1 dupa prelungiri, si s-a calificat in optimile Cupei ...

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia Vointa Sibiu, din Liga a II-a, intr-un meci din 16-imile de finala ale competitiei, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Stratila 61 si L. Rus 93, in timp ce pentru oaspeti a inscris Heil, in minutul 52. Dinamo Bucuresti: Balgradean - Homei, Scutaru, Luchin, Burnea D. Grigore 79) - L.

LIVE Cupa Romaniei. Dinamo-Sibiu 2-1. Urmeaza Petrolul-Maciuca (21:30)

Ultimele doua meciuri ale zilei din cadrul saisprezecimilor Cupei Romaniei sunt in direct la Onlinesport. Dinamo intalneste Vointa Sibiu, iar Petrolul Ploiesti pe Damila Maciuca.

Cupa Romaniei: Dinamo - Vointa Sibiu, 2-1, dupa prelungiri

Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins formatia Vointa Sibiu, din Liga a II-a, relateaza Mediafax. Rezultatul meciul a fost stabilit in.

Dinamo a transpirat serios in prelungiri cu Vointa Sibiu, dar s-a calificat

Dinamo s-a calificat in optimile Cupei Romaniei la mare lupta cu Vointa Sibiu. Cainii rosii au reusit abia in prima repriza a prelungirilor sa inscrie golul victoriei prin Laurentiu Rus. Valter Heil a deschis scorul pentru Vointa dupa pauza, dar Stratila a egalat la scurt timp si meciul a intrat in prelungiri.

Cupa Romaniei: Ceahlaul a invins Gloria Bistrita, scor 4-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 2-0), formatia Gloria Bistrita, in primul meci.

Polo: CSM Digi Oradea a castigat Cupa Romaniei.

CSM Digi Oradea a cucerit Cupa Romaniei la polo pe apa masculin, dupa ce a invins pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 8-7 3-1, 0-1, 2-2, 3-3), sambata, in meciul decisiv al turneului de la Tg. Mures. In alte meciuri s-au inregistrat, potrivit Agerpres, rezultatele: AMEFA Arad - Poli Cluj 6-8 3-1, 1-2, 1-3, 1-2) si Steaua - Crisul Oradea 18-4 5-2, 3-1, 4-0, 6-1). Golgheterul turneului a fost stelistul Codrin Cotrau, cu 15 goluri marcate, conform site-ului oficial al Federatiei Romane de Polo.

CSM Oradea a castigat Cupa Romaniei la polo

Campioana CSM Oradea a castigat, sambata, la Tg. Mures, Cupa Romaniei, invingand in meciul decisive formatia Dinamo Bucuresti, scor 8-7 3-1, 0-1, 2-2, 3-3).

Concordia Chiajna a invins Soimii Pancota, scor 3-2, si s-a calificat in optimile Cupei ...

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-0), formatia Soimii Pancota, din Liga a III-a, intr-un meci din 16-imile de finala ale competitiei, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Lengyel 33 autogol, Simion 45 si Fl. Ilie 90+2, in timp ce pentru gazde au inscris A. Mihai 72 si Leucuta 79. In optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana s-a mai .

Cupa Romaniei. Concordia Chiajna s-a calificat in optimi, dupa 3-2 cu Soimii Pancota

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-0), formatia Soimii Pancota, din Liga a III-a, intr-un.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )