Libnet.ro
UNICEF

08:30

Curs valutar. Leul scade usor in fata monedei europene si a dolarului

Adevărul Adevărul,
Curs valutar. Leul scade usor in fata monedei europene si a dolarului

Curs valutar BNR arata o crestere a monedei europene si a dolarului american in fata leului, si o scadere a francului elvetian. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR. Leul creste usor in fata monedei europene si a francului elvetian

Curs valutar BNR arata un leu in crestere fata de moneda europeana si francul elvetian si in scadere fata de dolarul american.

Guvernul elen: Turistii straini care viziteaza Grecia pot retrage de la bancomate cati euro doresc. Euro scade usor in fata dolarului

Turistilor straini care viziteaza Grecia in aceste zile nu li se va aplica masura de limitare a retragerilor de numerar de la bancomatele elene, se arata intr-o declaratie facuta duminica noaptea de catre reprezentanti ai Guvernului, citati de presa locala. Singura limita privind retragerile turistilor este cea reglementata de banca la care turistii isi au cardurile, se mai arata in declaratia citata. Reamintim ca limitarea retragerilor de la ATM-uri in cazul titularilor de carduri grecesti nu este inca dispusa oficial, fiind o recomandare a Consiliului de stabilitate financiara din Grecia. Pentru a deveni oficiala, recomandarea trebuie aprobata de Guvern si apoi adoptata printr-un decret prezidential.

Curs valutar la banci azi. Leul se depreciaza in fata principalelor valute

Curs valutar BNR de azi arata o scadere a leului in fata principalelor valute de schimb. Specialistii pun deprecierea pe seama problemelor din Grecia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )