Libnet.ro
UNICEF

22:30

Curtea de Apel a confirmat inregistrarea Partidului Miscarea Populara

Antena3 Antena3,
Curtea de Apel a confirmat inregistrarea Partidului Miscarea Populara

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins miercuri, ca nefondate, apelurile privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara, admisa de Tribunalul Bucuresti pe data de 16 septembrie 2013, informeaza. continuă pe Antena3

UPDATE. CAB a confirmat inregistrarea Partidului Miscarea Populara.

UPDATE: Curtea de Apel Bucuresti a confirmat inregistrarea Partidului Miscarea Populara, respingand ca nefondate apelurile privind inregistrarea formatiunii, conform Agerpres. Decizia este definitiva. Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a afirmat miercuri ca formatiunea se va consolida pe esichierul politic romanesc in zona de centru-dreapta, ca partid al clasei de mijloc. Astazi, la mai bine de sase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru inregistrarea juridica .

Miscarea Populara afla miercuri daca se poate inregistra ca partid.

Curtea de Apel Bucuresti CAB) se pronunta miercuri in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara, admisa de Tribunalul Bucuresti pe data de 16 septembrie 2013, scrie Agerpres. CAB a amanat pe 22 ianuarie pronuntarea in acest dosar, dupa ce au respins pe 15 ianuarie cererea deputatului PNL Octavian Bot de amanare a judecarii apelului pe motive medicale. Tribunalul Bucuresti a admis pe 16 septembrie 2013 inregistrarea Partidului Politic Miscarea Populara in registrul .

Legalizarea Partidului Miscarea Populara, o sansa pentru o Romanie normala

Partidul Miscarea Populara are acte in regula. Ce s-a intamplat in Romania de 24 de ani a oripilat lumea civilizata si ingrozit pe romani. E suficient sa amintim ca din vanzarea/privatizarea activelor economiei comuniste poporul roman s-a ales cu doar 200 de km de autostrada.

Ziua cea mare pentru Partidul Miscarea Populara

Curtea de Apel Bucuresti va da astazi verdictul in cazul inregistrarii partidului Miscarea Populara, recunoscut de Tribunalul Bucuresti in septembrie 2013.

Partidul Miscarea Populara a fost inscris oficial in Registrul partidelor

Eugen Tomac a anuntat, miercuri, ca data de 29 ianuarie 2014 va ramane in istorie ca data de nastere a PMP, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa dispuna inregistrarea Partidului Miscarea.

Miscarea Populara a fost inregistrata oficial ca partid politic. Vezi in text un scurt istoric al nasterii partidului si care sunt planurile de viitor

Partidul Miscarea Populara a fost inregistrat oficial miercuri ca formatiune politica. Prin decizia Curti de Apel Bucuresti de a respinge contestatiile la adresa PMP, proiectul lui Traian Basescu si al Elenei Udrea se concretizeaza si are unda verde sa candideze la alegerile europarlamentare. Oficializarea PMP are loc in contextul in care, in urma cu o zi, opt consilieri prezidential au demisionat si urmeaza sa se inscrie in formatiunea politica.

Funeriu confirma inscrierea in Partidul Miscarea Populara si spune ca va candida la europarlamentare

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a confirmat, intr-o postare pe o retea de socializare, ca se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a fost eliberat din functia de la Cotroceni. A fost.

Badea, dupa demisiile consilierilor de la Cotroceni: Basescu nu vrea sa se elibereze si el si sa se duca la Miscarea Populara?

Presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze si el de la Presedintie si sa se duca la Partidul Miscarea Populara, a comentat Mircea Badea amuzat, marti, dupa ce opt consilieri prezidentiali au.

Partidul Miscarea Populara acuza modul in care premierul a tratat operatiunea de salvare a victimelor accidentului din Apuseni: Ceea ce ati facut, dle Ponta, este echivalentul fugii de la locul accidentului sau al omorului din culpa

Partidul Miscarea Populara isi manifesta, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta, revolta si consternarea fata de modul complet inuman, lipsit de minima responsabilitate, pana la limita indiferentei criminale, cu care seful Guvernului a tratat procesul de salvare a victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Dorim ca cei vinovati, incepand cu dumneavoastra, sa plateasca pentru vietile Aurei Ion si a lui Adrian Iovan. Comportamentul dumneavoastra nu arata doar un dispret profund pentru viata concetatenilor sai, ci si o veritabila mostra de inconstienta si cinism criminal, sustine PMP in scrisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )